Alla inlägg den 20 mars 2024

Av Pierre - Onsdag 20 mars 14:43

Hallå

Fick en stund över, så jag tänkte börja skriva några rader. Dagarna rullar på med en det ena, en det andra liksom. 

Det har varit några härliga soldagar men tråkigt nog, har man så precis jobbarhelg just då. Suttit ute i solen lite iaf på em när jag klivit upp, längtar mest upp till fjälls, "vårvintern" är en härlig tid   . 

 

Knoll och tott här hemma, har nog lite vårkänslor också, de springer ut och in hela tiden. Vi har försökt ha lite pälsvård på dem, med blandat resultat, ha ha ha. De byter päls nu och lossar hår som tusan. Sigge går bra att kamma men Maja sötnos blir tussig och tovig, henne måste vi använda saxen på, det räcker inte med att kamma. Det gillas inte alltid   .

 

   

 

Finns ingen som kan blänga så surt som hon, när det blir "tvångspälsvård".

 

Jag passade på att baka lite innan jag klev på jobbarhelg, för att ha till påsk. Det blev kubb denna gång, inte så vackra men goda. Vi var ju tvungen att provfika såklart   . 

 

 

 

Ska nog baka mer, om jag har tid och lust till helgen som kommer. 

 

Som sagt, så jobbade jag helgen sen. Inget spännande att säga om det, jobbar/sover mest. Var förbi och hälsade på mor på lördagkväll med syrran, innan nattjobb. Vi drack kaffe, tittade på tv och surrade en stund men hon var ganska trött, och orkade inte med oss så länge. Det är som det är, och gilla läget   hon var glad iaf att vi kom.

 

Söndag, hände inte mycket heller, jag sov ju såklart. på em fick vi faktiskt fikabesök som hade vägarna förbi, det var trevligt   . Längesen vi träffades, så tiden flög iväg när vi surrade. Rasse och hennes son fick lite "kompistid" samtidigt, det tror jag de tyckte var roligt. Han stannade kvar hos oss så han fick lifta  hem när jag skulle iväg på nattjobb sen  . 

 

Måndag, vakade jag av, sådär lagomt seg i skallen som man är på "vakavdagen". Gjorde ett ryck och ställde fram lite påskpynt, inte för att jag har så mycket av den varan, några tuppar och en duk   . Jag har gett upp med påskris, för katterna saboterar allt, spelar ingen roll om det står inne eller ute på bron, har provat både och. De blir helt tokig, precis som med julgran på jul.

 

   

 

Kvällen gick åt till att vara chaffis, sonen skulle på simträning. Medans han simmade, passade jag på att handla lite och tog en kaffekopp i väntan på att träningen var slut.

 

 

 

Sist ut ifrån Aqua arena....

Vilket vi är ganska ofta   .

 

Tisdag, skulle jag egentligen haft en ledig dag, men det blev en utbildningsdag. Det är rätt trevligt att få ett "brake" och göra sånt ibland, ifall man inte har sömnbrist. Jag hade nästan kunnat betala för att ligga kvar i sängen när klockan ringde 06.15, jag åkte 07.15 för att vara kl 08 på Österåsen. 

Det gick ändå bra att hålla sig alert under dagen, men jag var skittrött på kvällen.

 

       

En trevlig dag iaf med yoga, föreläsningar, god mat med goa arbetskollegor    Österåsens hälsohem är verkligen ett fantastiskt ställe.

 

Onsdag (idag)..... ja vad har jag gjort ? Sovit, för att gå på natt igen. Det blev "hattigt" denna vecka, men gör bara 2 nätter denna gång så, det går väl bra. Mogge tog Rasses gitarr och träning i kväll så jag fick slappa och ladda inför nattjobb igen   ( då hamnade jag här) ha ha ha, har förberett middag faktiskt, tills de kommer hem. Köket bjuder på fläskpannkaka idag. Onsdagar blir sena middagar eftersom Rasse stannar kvar i stan efter skolan. Han går direkt till kulturskolan och klinkar gitarr, efteråt går han på Heros ungdomsgrupp och gymmar. 

Under hösten försökte vi klämma in middag i mellan (något snabbt på stan) men dels blev det för stressigt och han mådde nästan illa på gymmet när han åt så nära inpå. Det funkar bättre att äta efteråt. Han får banan eller bars innan, för gymma på tom mage går inte heller. 

Detta funkar bra iaf, och vi behöver inte stressa in till stan så tidigt, win - win, kan man säga   .

 Nja.. har väl inte så mycket mer att förtälja denna gång, ska beta av mina 2 nätter och ser framemot en ledig helg.

Ha de gott så länge, kram fr Annso   

 

 

 

 

Presentation


Fam Pierre/Sehlstedt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2024 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards