Direktlänk till inlägg 27 februari 2023

Längtar

Av Pierre - 27 februari 2023 12:35

Go dag

fick en stund över, innan jag ska rulla in till stan och göra lite små ärenden och sedemera möta upp sonen på kulturskolan (spelar gitarr där efter skoltid). Det verkar gå bra, han gillar det. Han fick en förfrågan om att börja spela i orkester, men jag sa faktiskt i från. Det går inte (just nu iaf). Då får han göra avkall på något annat, simmet, Heros ungdomsträning. Nä det vill han inte. Då får han fortsätta att "bara spela gitarr" så länge. Skolarbetet är viktigast just nu och han får kämpa hårt med det, övriga aktiviteter får komma i andra hand men med det sagt, stänger vi inte dörren för att spela i orkester om han vill det i framtiden. Det vore jättehäftigt men just nu finns inte orken/tiden för ännu mer. 

Jag tror han vart glad bara över att få frågan egentligen, ett kvitto på att de tycker han är ok. Lite "självförtroende boostar" behöver han  . Alla som känner våran pojk, vet att det inte finns överflöd av den varan.

 

Jobbade ju förra helgen och fortsatte en bit in på nästa vecka. Vardagshjulet snurrade på som vanligt. Sonen hade friluftsdag i början av veckan, och var i Hallstabacken medan jag sov hela dagen. Var till mor en sväng innan jobbet, sen tis - ons hade Rasse träningar och en del läxplugg, så de dagarna blir fullt upp innan nattjobb.

Vakade av där och till min besvikelse vaknade jag med skallebank som inte gav med sig, inte kul, mådde ganska skit och låg mest i soffan. Jag hade sett framemot att vara ledig en "långhelg", istället gick 2 dagar bort liggandes i soffan framför tvn. Enda fördelen var väl att vi tittade klart på en serie som vi följt ett tag och börjat på en ny, lagom sysselsättning. Ja, jag masade mig i väg till frissan på torsdagen iaf. (hade klipptid sen tidigare). Skönt att klippa till en vettig frisyr, välbehövligt.

 

   

 

Hade också lovat sonen att han skulle få "fritid" på torskväll och träffa sin kompis Valter, som hade sportlov och var här uppe under veckan på besök. Trist att de inte har samtidigt men, det är som det är. Vi får vackert vänta till sist här uppe, innan det blir våran tur med sportlov. De hann iaf umgås på tors - fre kväll och fick en grill och slalomdag tillsammans på lördan, något han sett framemot under hela veckan   . 

 

Framåt fredagkväll började jag känna mig piggare och huvudvärken försvann, skönt. 2 dagar till spillo... eller inte riktigt kanske, men det kändes så. 

Lördag, var det fantastiskt väder, strålande sol och endast några grader, härligt   

Vi packade matsäck och skidor och mötte upp Valter och hans pappa i slalombacken. Det vart en mysig dag, grillade hamburgare och kidsen hade kul i backen.

      

       

 

Söndag, vart en dag då vi tog tag i tråkigt hemmapyssel som var ogjort. Dammsugning, bäddade rent alla sängar, röjde rent allmänt hemma. Var en sväng till Peter och Carina på kvällen för en "kaffedate", längesen vi sågs och trevligt att surra lite. Eftersom de är Rasses gudföräldrar och Carina är utbildad mattelärare så passade det sig så lämpligt att sonen tog med sig matteboken och räknade en stund med henne. Rasse jublade...... not   . Carina tycker det är roligt.... hur man nu kan tycka att matte är skoj.. bha... ha ha ha, men det är ju tur att vi är olika,

eller hur ? Tack för hjälpen fina vän    Ska tillägga att han var rätt nöjd efteråt.

Söndagkvällar brukar vara läxkvällar ändå hemma hos oss så, vi förenade nytta med nöje kan man säga. 

 

Måndag, (tillbaka där jag började) fortsatt med hemmapyssel, småärenden och fiska upp sonen som sagt, från spelning. Sen ladda inför 4 nätter igen. Där är vi nu.

 

Längtar upp till fjälls, speciellt när det har varit så fina dagar som det var förra veckan, men det är bara att hålla ut ett tag till, snart är det våran tur .

 

       

Borgafjäll    .

 

Denna vecka har det varit storm, så det är väl inte så mycket att längta till. Storm i fjälls är inte att leka med   . 

Ja men.... det var väl vad jag hade för denna gång, ha de gott tillsvidare, tack och hej från mig   .

 

 

 

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pierre - Måndag 29 april 08:37

Hallå Ännu en vecka till handlingarna... Det är måndag morgon, klev upp i ottan med sonen som åkt iväg till skolan, duschat, fikat, matat katter, satt igång en tvättmaskin, ja det är väl vad jag hunnit gjort på morgonkvisten. Ska ta mig i kragen oc...

Av Pierre - Söndag 21 april 17:32

Halloj Vilka fina dagar vi haft, de kan jag leva på ett tag framöver   . Har väl inte så mycket att säga om veckan egentligen, inga bilder har det blivit heller förutom i helgen då. Jag grejade på hemma i början av veckan, jobbat mitt i och haft le...

Av Pierre - Måndag 15 april 13:41

God dag eller god em. är det rättare sagt. Har vaknat till en grå och regning em. efter 5 jobbnätter, borde väl känna mig trött och seg på "vakaavdagen" men det gör jag inte, känner mig ovanligt pigg faktiskt.... mycket ovanligt, nästan så att man ...

Av Pierre - Lördag 6 april 12:17

Halloj Det var ett tag sen det blev skrivet här, men ibland kommer "livet" i mellan, med både det ena och andra. Ska försöka göra en en "3 veckors sammandrag", vi får se hur det går....   Veckan innan påsk, har jag väl inte så mycket att orda...

Av Pierre - Onsdag 20 mars 14:43

Hallå Fick en stund över, så jag tänkte börja skriva några rader. Dagarna rullar på med en det ena, en det andra liksom.  Det har varit några härliga soldagar men tråkigt nog, har man så precis jobbarhelg just då. Suttit ute i solen lite iaf på e...

Presentation


Fam Pierre/Sehlstedt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards