Direktlänk till inlägg 16 januari 2023

Vardag igen

Av Pierre - 16 januari 2023 13:31

Halloj

Har precis satt mig i soffan efter ett träningspass ute med snöskyffeln   jisses vad snö det kommit. Nu har vi en snäll granne som kommer med traktorn och tar det värsta, det är vi evigt tacksam för, men det blir ju alltid en del handskottning också. Idag var det riktigt härligt ute faktiskt. -9 grader och lite januarisol, blir så lycklig över att få se lite ljus och så fint med all snö på träden.... mindre kul att skotta fram bilen   .

 

   

 

 

Har inte så mycket att berätta om egentligen. Jag vakade av i onsdags efter 5 nätter. Seg och trött som vanligt på "vakaavdygnet", så det dygnet går bort på nått vis, blir inget vettigt gjort. Inte vart det bättre av att det blev lite annat bök och stök som gjorde att jag inte kom i säng i vettig tid heller. Inget jag har lust att skriva om här, men allt gick bra och jag tog sovmorgon på torsdagen istället, välbehövligt och kände mig mycket piggare. 

Vi åkte och gjorde div. ärenden och stökade bort mathandling sen var det ingen återvändo.... julen skulle bort. 

 Bha... det tog mig både tors och fredag, inga lätta jobb, ha ha ha, packa ner julsaker i lådor, stryka/ byta gardiner, damma och städa men tillslut så.... 

 

   

Allt mysigt försvinner, men det känns luftigare/ renare iaf. Bådeoch det där, med att ta bort julen, jag gillar ju den   . 

Mogge har jobbat hela helgen, så Rasse och jag har roat oss själva. Lördag var en fin dag så vi packade matsäck och åkte till slalombacken. För att lösa sonens pjäxproblem fick han prova pappas pjäxor, de passade. 

Perfekt  . Sen har han ett knä som har krånglat sen innan jul, det lindade jag, så fick han prova så. Det funkade också bra....phu, ibland har man toktur. Det blev en toppen dag, grillade hamburgare, skidåkning och lite kompisar i backen.

 

 

Vi var ganska nöjda och genomfrusna när vi kom hem, åtminstone jag   . Gjorde en brasa i kaminen för att få upp govärme i kroppen. Resten av kvällen bara myste vi, eldade, film och chips, inte det sämsta   .

 

Söndag, toksnöade hela dagen. Jaa.... det blev en lugn "innedag" kan man säga. Jag pysslade på med en del tvätt, 

Sonen dammade av sina gitarrer. Jag var tvungen att ta kort på honom där han satt, hörde både ukulele, vanlig gitarr och elgitarr från tv rummet. 

 

 

Rasse har inte spelat på ett halvår men han har tjatat om det flera ggr under hösten. Jag tycker det är jätteroligt att han vill fortsätta spela gitarr men det är lite annat nu, när han börjat högstadiet. Inget man gör på skoltid längre. Han kämpar på nog med skolarbete, det blir liksom ytterligare en grej men det är svårt att neka, hans storebror spelade ju trummor. Musikintresse vill jag ju gynna. 

Nu äntligen har han kommit med på kulturskolan, han var jätteglad och förväntansfull såklart. Jag hämtade upp honom efter skolan idag och följde med honom, så han hittar dit själv tills nästa vecka. 

  

Här har man ju varit några gånger när Chrisse lirade som mest   .Satt där ute och väntade. Hörde hur han drog av "TNT" ifrån musikstudion inför gitarr läraren. Tänkte bara : Nej, varför måste han dra på med en hårdrockslåt det första han gör  bha.....  men jag tror det föll musikläraren i smaken, ha ha ha. 

Rasse kom ut stolt som en tupp... 

- Han kunde inte den låten själv, sa han   . 

 

På den vägen är det, vi får väl se hur det här går. Är glad för Rasses skull iaf. sen får vi väl försöka sköta logistiken med allt, så gott det går.

 

Roligare än så vart inte den veckan. Ledigheten är slut för min del, går på nya nattpass igen. Denna gång bara 4 nätter   . Vardagen rullar väl på som vanligt, jobb, hem och sova, mat, simning för sonen och iväg på nattjobb igen typ så. Tänkte jag skulle klämma in ett besök hos mor en kväll, medans jag ändå är i krokarna via jobbet. Vi ( syrran och jag) ska plocka bort jul hos henne, byta gardiner m.m Vi får väl se om det går smärtfritt denna gång ha ha ha. 

Avslutar med en bild på Sigge som har 2 passioner i livet, att chilla och sina 2 leksakspinnar   . Dom går han och bär upp och ner för trappen som en hund, t.o.m sover med dem....

 

 

Maja däremot, gillar jakt och små bollar. Våra tokiga små troll   .

Ha de gott tills nästa gång, kram Annso

 

 

 

  

 

 

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pierre - Måndag 29 april 08:37

Hallå Ännu en vecka till handlingarna... Det är måndag morgon, klev upp i ottan med sonen som åkt iväg till skolan, duschat, fikat, matat katter, satt igång en tvättmaskin, ja det är väl vad jag hunnit gjort på morgonkvisten. Ska ta mig i kragen oc...

Av Pierre - Söndag 21 april 17:32

Halloj Vilka fina dagar vi haft, de kan jag leva på ett tag framöver   . Har väl inte så mycket att säga om veckan egentligen, inga bilder har det blivit heller förutom i helgen då. Jag grejade på hemma i början av veckan, jobbat mitt i och haft le...

Av Pierre - Måndag 15 april 13:41

God dag eller god em. är det rättare sagt. Har vaknat till en grå och regning em. efter 5 jobbnätter, borde väl känna mig trött och seg på "vakaavdagen" men det gör jag inte, känner mig ovanligt pigg faktiskt.... mycket ovanligt, nästan så att man ...

Av Pierre - Lördag 6 april 12:17

Halloj Det var ett tag sen det blev skrivet här, men ibland kommer "livet" i mellan, med både det ena och andra. Ska försöka göra en en "3 veckors sammandrag", vi får se hur det går....   Veckan innan påsk, har jag väl inte så mycket att orda...

Av Pierre - Onsdag 20 mars 14:43

Hallå Fick en stund över, så jag tänkte börja skriva några rader. Dagarna rullar på med en det ena, en det andra liksom.  Det har varit några härliga soldagar men tråkigt nog, har man så precis jobbarhelg just då. Suttit ute i solen lite iaf på e...

Presentation


Fam Pierre/Sehlstedt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards