Direktlänk till inlägg 11 september 2022

vardags stök

Av Pierre - 11 september 2022 19:47

Halloj

Sitter och sneglar på valvakan, samtidigt som jag skriver här, det går väl sådär   det är väl det här med att göra två saker samtidigt, ha ha ha fast jag brukar göra  3-4 saker samtidigt i vanliga fall.... med varierande resultat kanske, om jag ska vara ärlig. Ja ja .... nog om detta.... veckan som varit då.....

 

Det har varit en vecka med lite smått och gott, kan man säga. 

Vi hade ju en sjuk son hemma under föregående vecka, så det blev en del omkullkastade planer. Det är bara att gilla läget liksom. Halsont, feber och förkyld hmmm.... tyckte han "tedde" sig som covid ( arbetsskadad ? ja lite)   

Testade han, men det var negativt. Vis av erfarenhet litar jag inte ett skit på snabbtester, så det lika bra att betrakta all förkyldning som covid, för att säkra helt enkelt. 

 

Jag var ledig i början av veckan iaf. Vad roade jag mig med då ? .... började tömma lite blomkrukor ute och plockade in det sista ur odlingslådorna. Det är ju bara att inse.... hösten är på väg, björkarna börjar bli gul.

 

 


Jag har köpt lite ljung och planterat i några krukor, gjort höst i min "pysselkruka" ute på bron.

 

 

Denna gång blev det "svampplockning"   . 

 

Har en hel del utepyssel kvar att ta reda på, men jag får ta lite pö om pö tänker jag. 

Mitt i allt, var jag på en obligatorisk brandutbildning. Längesen jag var på det, typ när jag jobbade på avd. (många år sen nu). Det är ju lite annat om det skulle börja brinna på en intensivvårdsavdelning. Vad gör man med patienter som ligger i respirator ? Sug på den .....  .

 

Hade 2 jobbnätter mitt i veckan, också klämde vi in ett föräldrarmöte på skolan i det. Det var ju trevligt att få ett ansikte på alla lärare och andra föräldrar i klassen. Kunde ju dessutom hämta hem matteboken åt sonen samtidigt, eftersom han var sjuk. Han har fått jobba på hemma, det han missat nu. Det har varit liite pressat för det är matteprov denna vecka nämligen. 

 

Det gick mot helg, Mogge och jag åkte iväg och gjorde vår plikt i förtid, innan han skulle upp till fjälls och snickra.

 

 


Rasse var piggare och följde med sin far. Jag stannande hemma eftersom jag skulle börja jobba igen på lördag. Det hör inte till vanligheterna att jag är helt själv hemma... känns konstigt   .... eller själv och själv....  när katten är borta, dansar råttorna på bordet, ha ha ha.

Jag hade bjudit hem syrran på kräftor och bubbelbad.

 

   

Vi hade en mysig kväll. Det gick ingen nöd på oss, om man säger så   .

 

Hon sov över. Dagen efter packade vi med oss fika, gick runt på hågestaön, innan jag skjutsade hem si. Det var inte så dumt heller. Ett bra avslut på ledigheten, sen var det bara att ladda inför 6 nätter på hospitalet.

 

 
 

 


Det blev en paus i skrivandet.... har hoppat fram till tisdag nu.....

I skrivandets stund håller jag fortfarande på att beta av dessa nattpass. Mogge och sonen kom hem iaf på söndagkväll. Vi hann räkna lite matte och förbereda inför skoldag, tittade som sagt en stund på valvakan innan nattjobb. 

 

Måndag, sov jag såklart och var förbi hos mor en stund på kvällen, innan jobb. 

Tisdag (idag) samma igen, sovit. Väntar in sonen som kommer med skolbussen strax. Han vet vad som väntar ikväll, ingen träning, det ska pluggas både matte och spanska. Han har prov i båda imorgon. Lovade att han ska få åka på Heros (gymträning för tonårsgruppen) imorgon iaf och att han får simma på torsdag. Allt körde i gång förra veckan egentligen, men för honom kom både förkyldning och 2 prov i vägen. 

Ja, förutsättningarna har blivit lite annat nu. Skolan är tuffare och den måste skötas i första hand. Vi kommer nog att måsta deala en del framöver, på gott och ont. Vi får väl se hur det kommer att gå   .

 

Nä gott folk, mer spännande än så, vart det inte denna gång. Ska väl ta tag i middagsbestyren nu, ha de gott, kram från Annso   . 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pierre - Söndag 21 april 17:32

Halloj Vilka fina dagar vi haft, de kan jag leva på ett tag framöver   . Har väl inte så mycket att säga om veckan egentligen, inga bilder har det blivit heller förutom i helgen då. Jag grejade på hemma i början av veckan, jobbat mitt i och haft le...

Av Pierre - Måndag 15 april 13:41

God dag eller god em. är det rättare sagt. Har vaknat till en grå och regning em. efter 5 jobbnätter, borde väl känna mig trött och seg på "vakaavdagen" men det gör jag inte, känner mig ovanligt pigg faktiskt.... mycket ovanligt, nästan så att man ...

Av Pierre - Lördag 6 april 12:17

Halloj Det var ett tag sen det blev skrivet här, men ibland kommer "livet" i mellan, med både det ena och andra. Ska försöka göra en en "3 veckors sammandrag", vi får se hur det går....   Veckan innan påsk, har jag väl inte så mycket att orda...

Av Pierre - Onsdag 20 mars 14:43

Hallå Fick en stund över, så jag tänkte börja skriva några rader. Dagarna rullar på med en det ena, en det andra liksom.  Det har varit några härliga soldagar men tråkigt nog, har man så precis jobbarhelg just då. Suttit ute i solen lite iaf på e...

Av Pierre - Måndag 11 mars 07:46

Hallå, long time, no see      Det är tidig morgon, sonen åkte iväg med skolbussen för en stund sen, första dagen efter sportlovet. Jag har väl i princip bara hunnit fika med sonen, matat katter, släppt ut dem och de har hunnit kommit in igen ocks...

Presentation


Fam Pierre/Sehlstedt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards