Direktlänk till inlägg 2 augusti 2022

Festivaler

Av Pierre - 2 augusti 2022 14:50

Hallå

Vaknar till en solig em och tyst i huset. Vet inte vad resten av familjen kan tänkas göra....

men jag har mina aningar, K-bygg såklart (är stammisar där just nu)   .

 


Ja... dagarna går, försöker njuta av sommaren så gott jag kan, mellan arbetspassen. 

Ibland bara en sån enkel sak, som att äta jordgubbar.

 

 

 

Det är sommar   .

 

Har också hjälpt sonen lite med veden. Det har varit varmt och han har kämpat på. Ihelgen blev han klar och jag tror han kände sig väldigt nöjd. Överraskade honom med en "godisbricka" och bubbelbad efteråt, ha ha ha, det var ju lördag och han har jobbat väl. Det var han värd   .

 

   

 

Efteråt gjorde vi oss i ordning och åkte ner på laxfestivalen. Hade lovat honom sen länge att vi skulle åka dit och titta på Tusse som b.l.a uppträdde den kvällen. Säga vad man vill.... men en jäkla pipa har han.

 

   

 

Det var en fin kväll och vi hade sällskap av syrran. Det hör ju som till att äta gott på festivaler.... ja laxfestival i all ära, men vi åt älgkebab istället, mycket gott   .

 

 

   

 

Och sonen tjatade till sig sockervadd... bha... tycker inte om, men ok, bara för att det är festival då. 

En trevlig kväll fick vi iaf med si. 

Dagen efter var det fortsatt fint väder så vi åkte och badade med si som sällskap igen   min kära make hade jobbarhelg (igen) så honom såg vi inte röken av på hela helgen, men jag fick ju lite kvalitets tid med syrran istället, inte så dumt det heller. 

Det vart ännu en fin dag och bra avslut på ledigheten, både för mig ( som skulle kliva på nattpass) och si som skulle börja jobba efter semestern dagen därpå.

 

           

 

I skrivandets stund betar jag fortfarande av nätterna, är inne på nr 3 av 4 denna gång. 

Idag (onsdag) är inte vilken dag som helst, för idag fyller våran Maja 4 år     Det måste vi fira såklart, ha ha ha. Vi vet inte exakt när Sigge fyller år tyvär, men han är iaf lika gammal som Maja, så vi har bestämt att han får fira sin födelsedag samtidigt. Det måste vara rättvist   .

Så... idag har vi kattfödelsedag här hemma, med paket såklart.

Våra små troll, som kan göra oss vansinnig ibland, men för det mesta ger oss många skratt, gosiga stunder och mycket kärlek   .

Vem kunde tro att det skulle bli så bra till slut med dem. Hösten bestod ju i en del "catfights" en livrädd Sigge som sprang och gömde sig på övervåningen, avundsjuka om sängplatser och övervinna rädsla att gå ut efter många försök ibörjan. Det var ju igentligen Maja som tillsist hjälpte Sigge att våga gå ut.

Knoll och Tott under året ....

 

       

           

         

 

     

       

   

   

Nyfiken på godispresenten       .

 

Nu är min kära make ledig några dagar, men jag ser knappt röken av honom iaf. Fort som tusen blåser han upp till Borgafjäll för att fortsätta med takbygget. Jag har inte så mycket att tillföra där, takkonstruktion är inte min specialitet, om man säger så, ha ha ha. Han får snickarhjälp av sin kompis Mats några dagar så, det är bättre att de får jobba i fred. 

Istället får Rasmus och jag roa oss själva här hemma.... och det ska vi göra.... för det är ju så passande, festival igen   Urkultfestivalen. En av årets höjdpunkter måste jag säga. Ska bara jobba klart först, sen åker rastaflätorna, haremsbyxorna och fredspipan fram   . Närå, skämtosides... så farligt är det inte.

Får väl återkomma nästa gång, om rapporter därifrån. 

Nä, gott folk, nu är det middagsdags så det är väl bäst att jag ställer mig vid spisen, om det ska bli någon mat idag. 

Ha´de gott kram från Annso   .

 

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pierre - Söndag 21 april 17:32

Halloj Vilka fina dagar vi haft, de kan jag leva på ett tag framöver   . Har väl inte så mycket att säga om veckan egentligen, inga bilder har det blivit heller förutom i helgen då. Jag grejade på hemma i början av veckan, jobbat mitt i och haft le...

Av Pierre - Måndag 15 april 13:41

God dag eller god em. är det rättare sagt. Har vaknat till en grå och regning em. efter 5 jobbnätter, borde väl känna mig trött och seg på "vakaavdagen" men det gör jag inte, känner mig ovanligt pigg faktiskt.... mycket ovanligt, nästan så att man ...

Av Pierre - Lördag 6 april 12:17

Halloj Det var ett tag sen det blev skrivet här, men ibland kommer "livet" i mellan, med både det ena och andra. Ska försöka göra en en "3 veckors sammandrag", vi får se hur det går....   Veckan innan påsk, har jag väl inte så mycket att orda...

Av Pierre - Onsdag 20 mars 14:43

Hallå Fick en stund över, så jag tänkte börja skriva några rader. Dagarna rullar på med en det ena, en det andra liksom.  Det har varit några härliga soldagar men tråkigt nog, har man så precis jobbarhelg just då. Suttit ute i solen lite iaf på e...

Av Pierre - Måndag 11 mars 07:46

Hallå, long time, no see      Det är tidig morgon, sonen åkte iväg med skolbussen för en stund sen, första dagen efter sportlovet. Jag har väl i princip bara hunnit fika med sonen, matat katter, släppt ut dem och de har hunnit kommit in igen ocks...

Presentation


Fam Pierre/Sehlstedt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards