Direktlänk till inlägg 28 juli 2022

skogens varor

Av Pierre - 28 juli 2022 17:45

Halloj.

Ett livstecken från oss. Det blir si och så med mina uppdateringar märker ja. Får skärpa till mig lite   .

 

Vädret har varit si och så också, varma dagar, regniga dagar, blåsiga dagar och åskoväder i en salig blandning men det har inte gjort mig nånting direkt, då jag mest jobbat och sovit egentligen. 

Började med "jobbarhelg", roligt att vara tillbaka med alla goa kollegor. Blev överraskad med en blomma av mina nattkollegor   blev verkligen tagen på sängen och rörd, tack, gulligt  . 

 

Passade på att hälsa på mor en av kvällarna, innan nattpass. Si följde med, så det blev en date med båda samtidigt. Det vart en trevlig stund, med fika, surr, tittade på tv tillsammans och hon fick manikyr av syrran, det tyckte hon var roligt tror jag. En av få gånger det kändes bra att åka därifrån sen.

 

Vi jobbade helg allihopa på varsitt håll, kan man säga. Mogge hade jobbhelg och vår kära son arbetade på sitt vis....

 

   

 

Det är mycket "ved" just nu, men det känns bra att fylla upp vedboden inför vintern och Rasse får "sommarjobba" lite   . 

Nja... jag har väl inte bara jobbat och sovit i helgen om sanningen ska fram. Jag klev upp mitt i dan på lördagen och följde med Peter och Carina och plockade hjortron. Det kunde jag bara inte tacka nej till. Vilken härlig em vi fick. Jag var hemma 18.30 igen så det var bara att hoppa i duschen, kasta i mig lite mat och rulla mot hospitalet. Sömnbrist de lux, men vad gör man inte för skogens guld   . 

 

           

 

För att hitta bra ställen, måste man kunna sin skog helt enkelt och är det någon som kan det, så är det Peter ( som jobbar i skogen) . Vi fick lite blodad tand och ville plocka mer, så på måndagen (när jag vakade av) var vi på G igen. 

 Fint sällskap hade vi med oss också då   .

 

       

   

 

 Ett bra sätt att vrida tillbaka dygnet på. Hade deal`at med Rasse att när jag kommer tillbaka skulle vi äta pizza och ta ett kvällsdopp, sagt och gjort.....

 

     

Inga problem att somna den kvällen iaf   . 

 

Sen var jag ledig 2 dygn. Ja vad gör man då....jo, tar fram skurkäppen.

Dag 1 storstädning hela dag, vilket var välbehövligt. 

 

 

 

Dag 2 fortsatte jag med städningen, kul ...not. På em åkte vi och storhandlade, i samband med det, var vi ner till parken och kollade på moppecrusing. Det brukar vara småtrevligt och mycket folk.

 

       

 

Kan väl säga att det vart mycket "moppesnack" på sonen. Vad han vill ha och inte ha... bha.... helst skulle vi ha köpt en redan igår, typ   . Ja ja.... den dagen, den sorgen. 

 

Mer hann jag inte på den ledigheten. Har jobbat 2 nätter och ledig igen. Lite upphackat schema denna vecka, men ibland blir det bara så.

Sonen börjar snart bli klar med vedstaplingen och festivaltider väntar. Kommande vecka blir nog rätt trevlig om inget oförutsett skulle hända såklart. 

 

Det var allt jag hade för denna gång, ha de gott kram fr Annso

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pierre - Söndag 21 april 17:32

Halloj Vilka fina dagar vi haft, de kan jag leva på ett tag framöver   . Har väl inte så mycket att säga om veckan egentligen, inga bilder har det blivit heller förutom i helgen då. Jag grejade på hemma i början av veckan, jobbat mitt i och haft le...

Av Pierre - Måndag 15 april 13:41

God dag eller god em. är det rättare sagt. Har vaknat till en grå och regning em. efter 5 jobbnätter, borde väl känna mig trött och seg på "vakaavdagen" men det gör jag inte, känner mig ovanligt pigg faktiskt.... mycket ovanligt, nästan så att man ...

Av Pierre - Lördag 6 april 12:17

Halloj Det var ett tag sen det blev skrivet här, men ibland kommer "livet" i mellan, med både det ena och andra. Ska försöka göra en en "3 veckors sammandrag", vi får se hur det går....   Veckan innan påsk, har jag väl inte så mycket att orda...

Av Pierre - Onsdag 20 mars 14:43

Hallå Fick en stund över, så jag tänkte börja skriva några rader. Dagarna rullar på med en det ena, en det andra liksom.  Det har varit några härliga soldagar men tråkigt nog, har man så precis jobbarhelg just då. Suttit ute i solen lite iaf på e...

Av Pierre - Måndag 11 mars 07:46

Hallå, long time, no see      Det är tidig morgon, sonen åkte iväg med skolbussen för en stund sen, första dagen efter sportlovet. Jag har väl i princip bara hunnit fika med sonen, matat katter, släppt ut dem och de har hunnit kommit in igen ocks...

Presentation


Fam Pierre/Sehlstedt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards