Alla inlägg den 2 maj 2017

Av Pierre - 2 maj 2017 16:09

Idag är det 2 maj... Det slog mig precis, att för 1 år sen, låg jag på operationsbordet och opererade foten, precis då som nu, var vi nyss hemkommen från Christoffer. Tiden går.....

Veckan började med lite nattjobb, gjorde 3 nätter. Det gick som tjohejsan   vakade av på torsdagsmorgon och sov halva dagen som brukligt. På em/ kvällen firade vi syrran på födelsedagen.

Hipp Hipp Hurra...  Det firades med hennes favorit rätt.. entrecote, persiljesmör och pommes   

 

   

 

Sen blev det daimtårta för enkelhetens skull ....

Tror hon vart glad över dojorna hon fick av oss   de åkte på, på en gång....

 

 

 

Efteråt åkte vi hem för att packa. Dagen efter, var det dax för oss, att rulla mot Stockholm... Jag har längtat så, efter stora sonen och Jenny.

Väl i Stockholm mötte vi upp lillsyrran med sambo ( som kom med tåget från Göteborg) sen fortsatte vi hela högen hem till Christoffer.

Så skoj att träffas, vi gjorde tacos och surrade hela kvällen.

 

     

 

I huvudsak var denna helg en shoppinghelg, och för att få träffa sonen. I samma veva fyllde ju storsyrran år, så förutom skorna fick hon en shoppinghelg i Stockholm med oss. Inte nog med det, så fyllde även Markus år (lillsyrrans sambo) så vi firade 2 st samtidigt   .

Lördag = Shopping, var gör man inte det bättre, än på detta gigantiska köpcentra....

 

 

 

Phu... jag vet inte.... det är nästan för stort för mig..... livrädd att tappa bort Rasmus, men han tyckte det var ett bra ställe   fanns mycket skoj för en bondpojk    som legobygge ....

 

         

 

Tror aldrig jag varit så glad över att sitta på Olearys och ta en kall öl.... mina fötter värkte, ha ha ha

 

   

 

Efteråt tog Chrisse med oss till ett Thaiställe, där vi åt en fantastisk Thaibuffe, såå gott !

 

Söndag, fortsatt shopping..... men denna gång i Barkaby. Vi ha lovat Chrisse och Jenny att hjälpa dem med lite grejer från Ikea, när de hade tillgång till vår bil. Naturligtvis vart det lite handlat för oss med   .

Em/ kväll tillbringade vi inne i Stockholm, mysigt...

och åt gott såklart ;) känns som att man skulle behöva gå på diet efter detta..bhaa.....

 

   

   

 

Ja... här vart det såklart tusen frågor... varför det satt så mycket lappar, nallebjörnar, blommor.... sorgligt och svårt att förklara för en 7 åring. 

Iaf har vi haft det skoj, fått umgåtts med nära och kära, ätit och druckit gott, hälsat på min son, shoppat och bott på hotell, mysigt   .

 

     

 

Måndag, 1 maj... tog vi sovmorgon och åt lååångfrukost, innan vi skiljdes åt   . Vi har gjort så här några gånger nu, att vi träffs i Stockholm, det är perfekt. Vi kör halva vägen var liksom, vi har 50 mil ner och de har 50 mil mellan Götet och Stockholm, dessutom får jag lite bonustid med stora sonen   .

Nu kommer det inte att dröja lika länge innan jag träffar honom igen ( ca 1½ mån) då kommer de hem, för de ska  på bröllop. Ja.... de ska inte gifta sig, utan Jennys syster, ska jag väl tillägga...

Har lovat att vara chaffis åt ungdomarna då, man får vara glad för det lilla, ha ha ha.

 

Idag, tisdag 2 maj, har vi båda varit ledig, lyxigt.

Vi passade på att samla vuxenpoäng..... städat garaget, tvättat av skotern och skoterpulkan, baxat in allt i garaget, fixat med fyrhjulingen, bytt till sommardäck på släpvagnen, lastat fyrhjulingen ( en arbetskompis till mogge har köpa den). Rasmus har blivit för stor för den, han är lite "deppig" för det, men det går ingen nöd på honom, för hos farmor och farfar står en ny fyrhjuling ( eller större begagnad) som de har skruvat med. Den har vi FÅTT faktiskt av Peter och Carina för längesen, men det var lite fix med den innan och nu har lilleman vuxit till sig, så han kan börja köra den. Vi ska hämta hem den, när tillfälle ges.

Vi monterade upp studsmattan oxså, gissa om lilleman sprang från skolbussen, när han såg vad vi höll på med.... våren är invigd här hemma   .

 

   

 

Behöver väl inte nämna att det hoppades och hoppades och hoppades....

Ja... det är väl vad vi pyzzlat med..... nu ska jag tokjobba ett tag igen.... ha de gott Kram från Annso   

 

 

Presentation


Fam Pierre/Sehlstedt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2017 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards