Direktlänk till inlägg 31 oktober 2016

vuxenpoäng

Av Pierre - 31 oktober 2016 16:38

Tar en liten datorstund, medans jag väntar på att fläskpannkakan ska bli klar i ugnen.... är hungrig som tusan   magen kurrar.

 

 

Veckan har till stora delar mest bestått i jobb, gick av nattpass i fredags och eftersom jag älskar mitt jobb jobbade jag extra lördagsmorgon   , kris på folk.  Sömnbrist a´la Annso, men jag fick sova ut på söndag istället.

Det går bra nån enstaka gång, men inget att rekomendera   .


 Fredag då.... sov såklart fram till 12 tiden, sen var jag runt med min mor och gjorde ärenden hit och dit + mathandling i vanlig ordning, hämtade upp Rasmus på fritis. Han ville bli hämtad sent p.g.a av att de hade Halloween disko på fritis   , något han sett framemot i veckan. Rasmus tycker om att dansa ;)

Han hade fått en fin ansiktsmålning som jag inte fick tvätta bort innan vi skulle på Smyrna på kvällen   


 


Det går att sjunga och pyssla med ett ormansikte oxså.

 

Lördag, jobbade jag ett dagpass som sagt, Rasmus var hos farmor, medans Mogge och Sacharias skruvade tillsammans.

Kvällen vart lugn och skön, vi åt tacos och hade sällskap av Sacharias, alltid skoj när storpojkarna kommer, tycker jag.

Saknar dom mycket, men men..... livet har sin gång..... de är vuxna nu och ett eget liv.

Söndag sov jag och hade tankat energi   sen var vi mest ute hela dan och samlade vuxenpoäng. Bar in trädgårdsmöbler, sopade löv ( förb...... ade rönn, nästa år ska den bort Grrr.....)


 


Monterade ner studsmattan inför vintern, bar in sandlådeleksaker, ställde in cyklar


 


En sista cykelsväng innan vinterförvaring.

Däckbyte på Chrisses bil....


 


Vi körde hem den förra veckan (då vi var på kryssning) Chrisse ville inte ha bilen ståendes i Stockholm, han behöver den inte, så vi körde hem bilen, tillsvidare.

Andra bilen han byter på denna vecka, min bil har fått på sig nya vinterdäck oxså, nu är det hans egen bil kvar  

Ja iaf, en allmänn röjning på gården blev det och vi kände oss nöjda.

Mogge fortsatte sen och målade tak i köket och jag och Rasmus bakade chokladbollar   .

Det är rart att baka med barn......


 

Det är bara att bita sig i tungan och städa efteråt   . De har vi fryst in nu iaf,  och ska sparas till kalas.

 

Måndag då.... första dagen på novemberlovet....

Tillbringade vi på Aqua arena, har lovat honom länge att vi ska åka och bada, men det har helt enkelt inte funnits tid under hösten, så nu äntligen fick vi till en baddag   .

 

Snorkelkungen   

       


En mysig dag hade vi iaf och vi var sådär lagomt mosiga efteråt, inga problem att lägga sig ( Jag la mig en stund på kvällen, eftersom jag skulle ut och jobba på natten). Gör 2 nätter nu , sen ska jag vara lite höstlovsledig med Rasmus tänkte jag.

 

Renoveringen ordar jag inte så mycket om, målat tak i köket som sagt. Vi har ett gammeldax "locktak" där, som vi vill behålla. Det blir vitt och Mogge håller på att sätta spottar i taket ovan diskbänk, så det är alltid lite extra pyzzel vid varje moment, ha ha men det blir fint, belysningen är ju en viktig del i sammanhanget   .

Har inte tagit bilder på det, men det kommer väl längre fram.

Lite Halloween har vi ute på bron iaf   Snyggt skelett Rasmus hängt upp va´ha ha..... Den är inte så stor som den ser ut på bild ( en armslängd ungefär) ....


   

 

Ja... mer har jag inte att berätta för denna gång.... ha´de gott alla vänner Kram fr Annso   

 

 

 

 

 

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pierre - Måndag 29 april 08:37

Hallå Ännu en vecka till handlingarna... Det är måndag morgon, klev upp i ottan med sonen som åkt iväg till skolan, duschat, fikat, matat katter, satt igång en tvättmaskin, ja det är väl vad jag hunnit gjort på morgonkvisten. Ska ta mig i kragen oc...

Av Pierre - Söndag 21 april 17:32

Halloj Vilka fina dagar vi haft, de kan jag leva på ett tag framöver   . Har väl inte så mycket att säga om veckan egentligen, inga bilder har det blivit heller förutom i helgen då. Jag grejade på hemma i början av veckan, jobbat mitt i och haft le...

Av Pierre - Måndag 15 april 13:41

God dag eller god em. är det rättare sagt. Har vaknat till en grå och regning em. efter 5 jobbnätter, borde väl känna mig trött och seg på "vakaavdagen" men det gör jag inte, känner mig ovanligt pigg faktiskt.... mycket ovanligt, nästan så att man ...

Av Pierre - Lördag 6 april 12:17

Halloj Det var ett tag sen det blev skrivet här, men ibland kommer "livet" i mellan, med både det ena och andra. Ska försöka göra en en "3 veckors sammandrag", vi får se hur det går....   Veckan innan påsk, har jag väl inte så mycket att orda...

Av Pierre - Onsdag 20 mars 14:43

Hallå Fick en stund över, så jag tänkte börja skriva några rader. Dagarna rullar på med en det ena, en det andra liksom.  Det har varit några härliga soldagar men tråkigt nog, har man så precis jobbarhelg just då. Suttit ute i solen lite iaf på e...

Presentation


Fam Pierre/Sehlstedt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards