Direktlänk till inlägg 10 oktober 2016

städtisdag

Av Pierre - 10 oktober 2016 18:23

Jobba, jobba, jooobba.... Det är väl vad denna vecka har handlat om. Har inte varit så aktiv med kameran heller p.g.a jobbvecka.

Var ledig mån - tis, el gick på 6 nätter i tisdags, ska jag väl säga.

Måndag var en härlig höstdag iaf..... väntade in Rasmus som kom med skolbussen, sen cyklade vi ut på en liten cykelutflykt, mysigt   

Det vart en skön em med både cykling, lek i lekpark, provade vollyboll och fikapaus vid badplatsen.

 

           

Det här med vollyboll var svårt   och gjorde ont, ett och annat stukat finger blev det. Jag minns att jag tyckte det var kul att spela det, när jag gick i skolan .

Tisdag tog jag tag i tråkiga vardags sysslor som måste göras   typ putsa fönstren inför vintern, suck stön ...

 

 

 

De nya fönstren i vardagsrummet var iaf smidiga att putsa, eftersom de inte är öppningsbara. Nu har jag bara ett kvar att putsa och det är det nya fönstret i köket, som går från golv till tak.

Sen var det bara att ladda inför nattjobb hela veckan.

Har inte så mycket att säga om det, dagarna rullade på, jag sov, Rasmus i skolan och Mogge jobbar.

 

Fredag, åkte jag och lilleman på Smyrna iaf, det tycker han är skoj. De sjunger, berättar berättelser ur bibeln, fikar, pysslar och leker   .

Fick en bild från pysslandet iaf, här limmas det med limpistol ...


 

 

På kvällen åkte vi hem, Mogge och Rasmus dukade fram lite fredagsmys medans jag åkte in till hospitalet för ännu ett nattpass.

Lördag, jobbade Mogge och jag sov "såklart" , så Rasmus var hos farmor och farfar under tiden. De har skaffat en ny hund för ett tag sen...... så fin och de har blivit bästa kompisar tydligen   .

- Wille, vilken kille.... säger han, ha ha

Ja... det här med "ett djur" kom på tal..... tror Rasmus skulle vilja ha en katt eller hund. Jag känner att just nu vet jag inte om det är så lämpligt, vi jobbar för mycket och ingen av oss har sådana jobb att vi skulle kunna ta med den heller.

Jag skulle gärna ha en ny hund (eller katt) för Rasmus skull, men man ska ha tid ...... jag är tveksam.....  säger varken ja eller nej just nu..... Detta kommer vi med all säkerhet återkomma till fler gånger   .

 

Söndag, Sov igen   medans det arbetades flitigt nere i köket. Våra snälla grannar hjälpte Mogge och sätta in det nya köksfönstret.... de var 3 st för att lyfta, hålla, såga och få det på plats.

Jag fattar det inte själv..... att jag kan sova (utan hörselproppar) medans de sågar och kör maskiner !?

Snacka om att man är medvetslös efter nattskift !!!  

 

 

 

Ja, Mogges söndagsnöje!

 

På em. bjöd vi dom på middag, som tack för hjälpen. Det vart en trevlig kväll med mat, fika och surr tills det var dax för mig och bege mig mot hospitalet.

 

Måndag, "vakaavdag" segare än allt segt   . Var till mor och hjälpte henne med mathandling och div.  sen vart det kaffedrickning och surr tills det var dax att hämta Rasse.

Efter middagsstök, satte vi oss med Rasmus och läste läxor, vet inte vem av oss som var tröttast, vi gäspade alla tre, så det blev godnatt tidigt i vårat hus.

 

Tisdag (idag) ska försöka skriva detta färdigt nu.

Vad gör man inte på sin lediga dag om inte.... agera hemtjänst   . Ja, jag hade lovat mor att putsa hennes fönster oxså och byta gardiner. Hon kan inte klättra upp på stolar och hennes gardinstång i vardagsrummet är tung  som bly och lång. Syrran var oxså ledig, så vi hjälptes faktiskt åt. Det blir mycket roligare då, för det blir ju en del tok, skratt och kaffe stunder när vi är ilag   .

Var precis klar, så jag hann hem till skolbussen kom. Em fortsatte jag med "städtemat"..... Rasmus fick hjälpa mig att städa sitt rum. Han hjälpte villigt till, för han ville själv ha fint på sitt rum. I veckan ska kusinen Molly ( fr Västerås) komma och hälsa på nämligen, och faster Therese såklart, det blir skoj   .

Städning p.g

 

 

 

Ja..... har inte så mycket mer att berätta, det blev bara om städning och jobb denna vecka.... kul va´.

Är iaf ledig några dagar nu.. skönt.

Ha´de gott Kram Annso

 

 

 



 

 

 

 

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pierre - Måndag 29 april 08:37

Hallå Ännu en vecka till handlingarna... Det är måndag morgon, klev upp i ottan med sonen som åkt iväg till skolan, duschat, fikat, matat katter, satt igång en tvättmaskin, ja det är väl vad jag hunnit gjort på morgonkvisten. Ska ta mig i kragen oc...

Av Pierre - Söndag 21 april 17:32

Halloj Vilka fina dagar vi haft, de kan jag leva på ett tag framöver   . Har väl inte så mycket att säga om veckan egentligen, inga bilder har det blivit heller förutom i helgen då. Jag grejade på hemma i början av veckan, jobbat mitt i och haft le...

Av Pierre - Måndag 15 april 13:41

God dag eller god em. är det rättare sagt. Har vaknat till en grå och regning em. efter 5 jobbnätter, borde väl känna mig trött och seg på "vakaavdagen" men det gör jag inte, känner mig ovanligt pigg faktiskt.... mycket ovanligt, nästan så att man ...

Av Pierre - Lördag 6 april 12:17

Halloj Det var ett tag sen det blev skrivet här, men ibland kommer "livet" i mellan, med både det ena och andra. Ska försöka göra en en "3 veckors sammandrag", vi får se hur det går....   Veckan innan påsk, har jag väl inte så mycket att orda...

Av Pierre - Onsdag 20 mars 14:43

Hallå Fick en stund över, så jag tänkte börja skriva några rader. Dagarna rullar på med en det ena, en det andra liksom.  Det har varit några härliga soldagar men tråkigt nog, har man så precis jobbarhelg just då. Suttit ute i solen lite iaf på e...

Presentation


Fam Pierre/Sehlstedt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards