Direktlänk till inlägg 13 juni 2016

Måleri

Av Pierre - 13 juni 2016 08:28

Skulle göra en del annat nu på fm, än att sitta vid datorn men.... jag skyller på sjukgymnastiken   "jäkla skitövningar" , av 9 olika fotövningar, klarade jag 1-2 st. Humöret sjönk till botten i morse och fick "skitont" i foten efteråt. Jag vet inte vad jag väntade mig egentligen efter att ha tagit bort gipset...... att jag skulle kunna dansa på balett   . Jag vart nästan grinfärdig.... tur jag var ensam hemma, ha ha ha

 

Ja.. Det har varit en bra vecka annars. Eftersom det stormade i typ 2 dagar och var nån regndag, så får man göra "innepyssel" istället.

Vad passar bättre än att börja med mitt "sommarprojekt"........ att måla vitrinskåpet. Har ju gått och filurat på det länge.

- Ja, lycka till sa Mogge, fattar du vilket jobb det är att bara teipa det innan, och vilken "pillermålning" det är ?

- Nä.... men jag ska göra det ändå ! ha ha ha...... jag blir som "småbarnstjurig" när de säger så   .

Sagt och gjort, det tog mig en hel fm att tejpa rutorna.... men tid har jag ju.....just nu.

 

     

 

En Riktig "pillermålning" har det varit och tid har det tagit, skåpet och dörrarna är klart, just nu håller jag på med hyllorna. Har gjort 3 strykningar på allt, med torktid i mellan såklart. 

Ett bra pyzzel för mig, när det har stormat ute   . 

Hade en tanke att även måla en bokhylla som jag har i samma, men ..... jag vet inte nu.... kanske jag spar den tills senare.... vi får se.... jag har tagit mig an det "värsta" skåpet iaf.

 

När jag blev less att måla, gick jag ut i stormen och tog rätt på rabarber,  snodde ihop rabarberpajer.....

 

 

Åkte in på jobbet och bjöd mina kära arbetskollegor på Iva. Gofika är alltid uppskattat   . Behövde ändå dra ut mitt sommarschema till fritis m.m på jobbet. Kul att dricka kaffe och surra en stund. 

Har oxså varit och handlat med mor och hjälpt henne med div. grejer, haft en fikadate med min syster.


Inför helgen åkte gipset av   .... Har inte varit still precis ihelgen :/ bra eller dåligt ? Vet inte.. i lördags var det fotbollsmatcher på risön. Skulle försöka sätta på mig gympaskorna ( det blir nog bra, när man ska gå där nere) Höll på "dö" det gick bara inte.... tillslut hittade jag ett par sandaler som gjorde minst ont, att ha på sig.

Ja... det har gått sådär... foten har varit svullen som en ballong på kvällarna :/

Iaf... här är min lillkille målvakt, tror jag tycker det är mer nervöst än han, phu....    

 

 

 

I Söndags var jag iväg på en liten dagsutflykt, till NorrlandsTulpanfestival i Backsjön, det var trevligt.... har ju sagt så länge att jag skulle vilja åka dit.

Köpte en biljett med guidning, lunch, fika, 10 tulpaner. Åker ni dit så rekomenderar jag att ta med guidning. Vilken fantastisk människa, lättsam och intressant att höra hennes historia, hur hon (fr Amsterdam) hamnade i Backsjön ( av alla ställen) och hur hon byggt upp detta. 

Inget är ju omöjligt..... 

 

             

 

Hon delade med sig av många tips hur man sköter tulpaner, när var hur, man bäst sköter/planterar tulpanlökar !

Vart kär i hennes Sibirian Husky s.... 25 st. De har hundspannsutflykter på vintern !!! Wow... det måste jag prova !!

 

 

 

Fick med mig 10 vackra tulpaner hem, de står minst 3 veckor ( inte som de man köper i affären ) sa hon. Vi får se... upp till bevis, kul om de är så fina över midsommar då   .

 

 

Vi har oxså varit till min morbror och mosters stuga i helgen och hälsat på. Mogge hade lovat att installera en ny toalett åt dom i stugan. 

Det har varit mysigt, det är ju långt mellan gångerna vi träffs ( bor i Umeå annars) Trevliga kaffe/pratstunder om allt mellan himmel och jord    och en ny toalett vart det oxså, ha ha ha   .

 

Det har inte blivit så mycket jobb med vedhögen under veckan, då det både har stormat och regnat. Ihelgen har det varit fint, men vi har som sagt gjort annat. 

Har dessutom varit lite bökit med foten att gå med skottkärra och stapla ved, det går... men tar lång tid.

Rasmus har hjälpt till flitigt....

   

 Ha ha ha.... lyckligt ovetande att detta kommer han att få göra MÅNGA gånger under sin uppväxt, precis som storebrorsorna. Sommarjobb   . 

Vi gjorde ett ryck i gårkväll iaf.... det går betydligt fortare när Mogge är med och ta i   .

 

Ja.... det var väl vad jag hade för denna gång, snart är lilleman på ingång.... de har Hembygdsdag idag. De är på hembygdsgården och bakar tunnbröd, täljer nån smörkniv eller nått och äter lunch där. Skoj för kidsen   .

Nä nu ska jag stoppa i mig nått att äta och måla hyllor en stund.... Haj haj

 

 

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pierre - Måndag 29 april 08:37

Hallå Ännu en vecka till handlingarna... Det är måndag morgon, klev upp i ottan med sonen som åkt iväg till skolan, duschat, fikat, matat katter, satt igång en tvättmaskin, ja det är väl vad jag hunnit gjort på morgonkvisten. Ska ta mig i kragen oc...

Av Pierre - Söndag 21 april 17:32

Halloj Vilka fina dagar vi haft, de kan jag leva på ett tag framöver   . Har väl inte så mycket att säga om veckan egentligen, inga bilder har det blivit heller förutom i helgen då. Jag grejade på hemma i början av veckan, jobbat mitt i och haft le...

Av Pierre - Måndag 15 april 13:41

God dag eller god em. är det rättare sagt. Har vaknat till en grå och regning em. efter 5 jobbnätter, borde väl känna mig trött och seg på "vakaavdagen" men det gör jag inte, känner mig ovanligt pigg faktiskt.... mycket ovanligt, nästan så att man ...

Av Pierre - Lördag 6 april 12:17

Halloj Det var ett tag sen det blev skrivet här, men ibland kommer "livet" i mellan, med både det ena och andra. Ska försöka göra en en "3 veckors sammandrag", vi får se hur det går....   Veckan innan påsk, har jag väl inte så mycket att orda...

Av Pierre - Onsdag 20 mars 14:43

Hallå Fick en stund över, så jag tänkte börja skriva några rader. Dagarna rullar på med en det ena, en det andra liksom.  Det har varit några härliga soldagar men tråkigt nog, har man så precis jobbarhelg just då. Suttit ute i solen lite iaf på e...

Presentation


Fam Pierre/Sehlstedt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards