Alla inlägg den 1 januari 2012

Av Pierre - 1 januari 2012 21:25

     

   Skoterfolket gör sig redo för "another day in paradise", Nyårsafton 2011/2012, Borgafjäll!


Nyss hemkommen från borga, vi är sådär lagomt sega och trötta, sitter vid brasan och halvkikar på änglagård som just nu visas på tv, ja...sämre kan man må.

Ja, sämre mådde jag i veckan faktiskt mellan jul och nyår, åkte ju som sagt på en rejäl förkyldning under jul och det höll i sig hela veckan. Mina bihålor höll på att sprängas, det var längesen jag hade så, för varje steg jag tog höll huvudet på att sprängas.

Det blev inte mycket gjort i mellandagarna, tvättade lite, satt med pluggeriet, myste med Rasmus. åkte på fika turne hos carina, syrran och morsan.

Ifredags åkte vi upp till borgafjäll   mest snö i hela Sverige just nu hörde jag, strålande sol och fina fjäll mötte oss.

Vi har mått gott hela helgen med goda vänner.

Nyårsafton var kall, på kvällen visade temperaturen -23 grader. Ölen frös till is när karlarna var ute och grillade men inne hade vi det mysigt och varmt.

Vi åt grillad oxfile, potatisgratäng, grekisksallad och svampsås och drack vin, sen gjorde vi efterrätt på det, snacka om att hamna i paltkoma, men ack så gott.

Vid 12 slaget var vi ute och sköt raketer och skålade in det nya året. 2012 ja...tro vad det ska innehålla?

Förhoppningsvis ska det bli ett gott år.

Nyårsdagen, myspyste vi mest, ingen skotertur då det vräkte ner snö, man såg inte fjällen ens. Det vart en hel del skottning istället. Rasmus hjälpte så gärna till med sin egen snöspade,  han var så gullig där han gick efter pappa och gjorde som han.

Skotern ja..det har varit en följetong under julen, i elfte timmen fick mogge tag på en variator. det var inte lätt, han satt och ringde runt halva Sverige, sen visade sig att det fanns en i Kramfors  så det vart en akutresa dit innan nyår och Annso var ju inte sen att stanna till på Dollarstore när vi ändå var i krokarna.


Nu är vi som sagt hemma igen och en ny vecka väntar.

 På schemat imorgon väntar pluggeriet hela dan. Vi har en kille i Nyköping som fyller 20 år, så vi ska ringa och sjunga för honom oxså, inte klokt alltså, Sacharias är stora karln nu.

 Efter det väntar 3 nätter på sjukan, det är med blandade känslor, för det är mina sista nätter på kirurgen. Hjälp, en ny epok i arbetslivet börjar snart....

Det var väl allt från mig för denna gång, ha de gott alla där ute, Kram Kram önskar Annso 


Presentation


Fam Pierre/Sehlstedt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards