Direktlänk till inlägg 2 november 2020

Allhelgonahelg

Av Pierre - 2 november 2020 15:36

Goddag.

Här får ni ett livstecken från Sorte. Tänkte jag skulle skriva några rader.... inte för att jag har så mycket spännande att berätta denna vecka. Efter operation försöker jag hålla mig stillsam men.... det är inte lätt. Första dagarna hade jag ganska ont faktiskt, nästan som när man typ bryter ett revben. Det gör ont att skratta, hosta, nysa, ligga på sidan men det blir bättre och bättre. 

Kanske det bästa av allt är, att jag kan äta nu. I helgen har vi grillat och jag har druckit VIN   ja..... vilken lycka ha ha ha. 

Som sagt kidsen hade höstlov under veckan, det vart ju lite si sådär när jag skulle iväg 2 dagar och operera mig men Rasse har haft det ok ändå. Han har varit med kompisar och fick följa med en simkompis en dag och bada/simma på badhuset    det kändes bra iaf när man låg på operationsbordet. 

Han fick assistera mig första dagen hemma sen, hjälpa till med mathandling, bära kassar, han fick klippa sig och vi var på kyrkogården och tände ljus hos "morfar" inför allhelgonahelgen. 

 

 

 

Han var så gullig på kyrkogården...

- Tror du att morfar hade tyckt om mig ?

- Det är klart att han skulle ha gjort. Han var världens snällaste pappa och skulle älskat att vara morfar åt dig   Du är lika snäll som han   .

 

Fredag, var min kära make ledig + hela helgen. Vi rullade upp till fjälls, jag kan ju lika gärna ta´t lugnt uppe i fjälls som hemma. Vi visste att det snöat en del där uppe och mycket riktigt... mycket vitt var det   .

 

   

   

 

Mogge har jobbat på under helgen, Rasse har hjälpt till med lite ditt och datt och jag har mest ..... ja... varit byggherre kan man säga, ha ha ha

En sidodörr fick vi (hmm... läs Mogge) till på garaget, golv med "skoterskidramper" eller vad man ska säga, för att köra in skoter m.m, lampor utvändigt. 

 

Det vi inte fick med var ett dörrhandtag + lås..... va tusan.... det måste vi ju ha såklart. Det får bli nästa sväng upp, typiskt    men vi är nöjd med helgens insats iaf. 

 

 

 

Här ser ni en nyklippt och lilahårig kille, ha ha ha    han skulle bums ha sprayfärg efter klippningen. Vi köpte med oss lila och blått hem..... som tur är, går det bort bara han tvättar håret. Ja ja.... han tycker det är coolt iaf.

 

     

     

     

Sämre kan man ha på allhelgonafton..... vi grillade och bara mådde gott   bra avslutning på veckan .

 

En ny vecka har redan påbörjats. Skolan och vardagen är igång igen (förutom att jag är sjukskriven denna vecka)  

Var hos mor och hälsade på igår, idag har jag bakat, det var längesen sist. Nu har jag ju faktiskt tid och roligt var det också   . Jag bakade små frallor och nogatkakor, så toknöjd med mig själv. 

 

   

 

Ska fortsätta på baktemat i veckan (ett lämpligt sjukskrivningsnöje) har ju en del födelsedagar som väntar i november. 

Nä... gott folk, har inte så mycket mer att rapportera för denna gång. Vi höres... Kram Annso    

 

 

 

 

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pierre - Söndag 21 april 17:32

Halloj Vilka fina dagar vi haft, de kan jag leva på ett tag framöver   . Har väl inte så mycket att säga om veckan egentligen, inga bilder har det blivit heller förutom i helgen då. Jag grejade på hemma i början av veckan, jobbat mitt i och haft le...

Av Pierre - Måndag 15 april 13:41

God dag eller god em. är det rättare sagt. Har vaknat till en grå och regning em. efter 5 jobbnätter, borde väl känna mig trött och seg på "vakaavdagen" men det gör jag inte, känner mig ovanligt pigg faktiskt.... mycket ovanligt, nästan så att man ...

Av Pierre - Lördag 6 april 12:17

Halloj Det var ett tag sen det blev skrivet här, men ibland kommer "livet" i mellan, med både det ena och andra. Ska försöka göra en en "3 veckors sammandrag", vi får se hur det går....   Veckan innan påsk, har jag väl inte så mycket att orda...

Av Pierre - Onsdag 20 mars 14:43

Hallå Fick en stund över, så jag tänkte börja skriva några rader. Dagarna rullar på med en det ena, en det andra liksom.  Det har varit några härliga soldagar men tråkigt nog, har man så precis jobbarhelg just då. Suttit ute i solen lite iaf på e...

Av Pierre - Måndag 11 mars 07:46

Hallå, long time, no see      Det är tidig morgon, sonen åkte iväg med skolbussen för en stund sen, första dagen efter sportlovet. Jag har väl i princip bara hunnit fika med sonen, matat katter, släppt ut dem och de har hunnit kommit in igen ocks...

Presentation


Fam Pierre/Sehlstedt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards