Direktlänk till inlägg 27 maj 2019

Full Rulle

Av Pierre - 27 maj 2019 08:22

God morgon !

Har precis lämnat Rasse vid skolbussen och hängt upp en tvätt ute. Tänkte ta en "datastund" nu, innan jag fortsätter med fönsterputsprojektet. Har faktiskt tagit några fönster i veckan så nu har jag bara glaspartierna kvar på altanen. Det är inte "bara" ... för det tar sin lilla stund att putsa dem, 17 st fönster totalt på ut och in sidan   då räknar jag inte med 2 fönster uppe vid taket, för dem brukar Mogge få stå på stege och ta.

Så är det, när man ska ha inglasad altan från golv till tak i princip.

Skönt när det är gjort iaf   . 

 

 Ja... veckan som varit då... har som sagt "tokjobbat" ett tag och jobbat extra. Det händer inte så mycket spännande då, mer än det vardagliga. Vi har varit på simning och fotbollsträning i veckan.

 

 

 

Varit till mor och hjälpt henne med sitt. 

 

I Fredags vakade jag av och sov under fm, medans Rasse var på skolan. När han kom hem åkte vi och handlade, sen fortsatte vi till Haga och hälsade på farmor Lena och farfar Janne. Eftersom det både var morsdag och farmor fyllde år i helgen, slog vi ihop allt i ett. 

Grattis Grattis Lena       . 

 

 

 

Det var en trevlig em/kväll. Vi försökte ha lite fredagsmys med Rasse när vi kom hem på kvällen sen, men vi var alla ganska trötta och satt och halvsov i soffan. Äntligen helg va´, ha ha ha

 

Lördag, var det full rulle. Min kära make lät mig få sovmorgon   det var välbehövligt. Han åkte själv upp till eljusspåret på fm, där draghundstvävlingen skulle äga rum. De reste tält och ställde i ordning inför fikaförsäljning. Vid 13.30 slöt jag upp. 

 

Man kan ju fråga sig hur vi hamnade med i detta ? Ha ha. 

Ja... via Resele IF. Det är första året de har ett samarbete med draghundsteamet. Varav en eldsjäl ( eller en hel familj, ska jag väl säga) bor i Resele. De har haft tävlingar här tidigare och det har vuxit för varje år. Det kommer tävlande från hela Svergie, Finland, Norge m.m 

Fantastiskt roligt för vår lilla by.... och där kommer då idrottsföreningen in, att hjälpa till med fika/mat försäljning, En vinn- vinn situation verkligen. 

 

Ja... så där har vi stått och grillat hamburgare, korv, toast och kokat kaffe hela lördagen med ett glatt gäng.

 

         

Jag fick en kund här, som ville ha en korv efter sin tävlingsrunda   .

 

Vi fick noga instruktioner faktiskt att vi inte fick ge dom nånting eller spilla något på marken, för det klassas som doping och de kan bli dissade vid en kontroll. Dopingkontroll har de tydligen, precis som för människor som tävlar.

 

                       

 

Det blev iaf en trevlig och rolig dag, trots att det var crusing samtidigt inne i stan. Vi orkade inte åka på det, efter att ha grillat hamburgare till kl 19.30 på kvällen. 

 

Söndag... upp tidigt... Fotbollsmatch och samling 09.30 på Risön. 

Med risk för att låta som en gnällkärring. Sa samma sak i fjol.... tycker det är skitkasst av fotbolls sektionen att lägga första match och sista match för dem som är "Långväga". Det innebär att hela dagen går åt. De lag som bor i stan kan ju iaf åka hem i mellan. Vi får sitta där och fördriva tiden i 3-4 tim mellan matcherna, inte kul !!!! Grrr...  . 

Nu var det morsdag, så vi åkte hem till mamma och uppvaktade henne mellan matcherna.

Grattis lilla mor   ....

 

     

 

 

Fotbollsdagen slutade med en vinst och en förlust iaf. 

 

På vägen hem var vi duktig och gjorde vår plikt, stannade till vid valokalen och röstade till EU valet. Kan inte säga att jag är speciellt insatt om EU men... tycker ändå att rösta bör man. Det är en rättighet vi har, som andra länder skulle dö för, att få.

 

Ja... efter en fullspäckad helg så glömmer jag nästan bort att jag är mamma själv, ha ha ha och blev uppvaktad.

 

 

Mina fina grabbar   . 

 

Nu är det en ny vecka och den set ut att bli ganska fullspäckad oxså. Jag fattar inte vad vi har kommit i för stimm just nu.... tycker inte om det.

Idag ska jag inte tänka på det iaf.... idag har jag en lugn "hemmadag" med lite fönsterputsning och kanske jag hinner fixa lite i odlingslådorna, innan 3 nattpass väntar, vi får se...   .

Ha´de gott Kram Annso

 

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pierre - Onsdag 20 mars 14:43

Hallå Fick en stund över, så jag tänkte börja skriva några rader. Dagarna rullar på med en det ena, en det andra liksom.  Det har varit några härliga soldagar men tråkigt nog, har man så precis jobbarhelg just då. Suttit ute i solen lite iaf på e...

Av Pierre - Måndag 11 mars 07:46

Hallå, long time, no see      Det är tidig morgon, sonen åkte iväg med skolbussen för en stund sen, första dagen efter sportlovet. Jag har väl i princip bara hunnit fika med sonen, matat katter, släppt ut dem och de har hunnit kommit in igen ocks...

Av Pierre - Tisdag 27 feb 08:40

Halloj  Det är morgon och solen skiner redan in, sätter skygglapparna på, för jag ser verkligen varje dammkorn och smutsfläck..... bha.... skulle behöva vara hemma och städa, men planen är en annan idag. På agendan idag är det tusen ärenden på stan...

Av Pierre - Tisdag 20 feb 15:41

Hallå Har nyss satt mig i soffan för en liten datastund, är ganska slut i knoppen och kroppen, framförallt i baken, ljumskar och armar ha ha ha..... redan ! Träningsvärken är på G.  Har varit på ridning idag. Det har varit en jätterolig dag, med ...

Av Pierre - Måndag 12 feb 15:16

Halloj Äntligen lite mildare väder, ingen direkt sol, men -7 grader och mulet klagar jag inte på, efter -25 - 29 grader hela helgen. Jag gav mig ut i skidspåret idag och njöt av frisk luft iaf,...     känns bra efteråt   .   Ja, om jag...

Presentation


Fam Pierre/Sehlstedt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2019 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards