Direktlänk till inlägg 10 mars 2019

forts. på lovet

Av Pierre - 10 mars 2019 09:45

Tillbaka till vardagen igen   Känner att jag inte riktigt hunnit varit ledig färdigt än   sportlovsveckan gick för fort (suck). 

Vi har iaf haft sköna dagar och gjort både ditt och datt. Sist jag skrev var vi ute i skidspåret....

Efter det blev det onsdag och jag var tvungen att ha en "hemtjänstdag" hos mor. Vi fixade och trixade hos henne och bjöd på lunch. Hade lovat att hälsa på nån dag under lovet, så hon fick träffa Rasmus... så det passade bra denna dag. 

På kvällen var det dax för veckans höjdpunkt (enligt Rasse) Skridskodisco ! Har lärt mig från tidigare år att ha skoterkängorna på och klä mig varmt för det brukar bli en kall kväll och det blev det. -15 - 18 grader, men discokungen Rasse höll ut... han var en av de sista som klev av isbanan, när musiken tystnat    och mamma höll på att frysa ihjäl ändå !!

 

   

 

Svårt att få några vettiga kort, det var neonlampor och rök, ha ha, men det är ett populärt inslag på sportlovet. Kyrkan bjuder alla barn på grillade hamburgare, saft, varm choklad och kaffe   Fint gjort tycker jag.

 

Torsdag, var snöigt och blåsigt....

- Nä men Rasse, om du följer med mig och handla mat, så kan vi åka och bada sen... toppen tyckte han... och så blev det, en "mathandlingochbaddag".

 

   

Rasse var med några kompisar där, så jag blev totalt överflödig   . Lite "egen tid" passade bra, dessa banor väntade på mig....

 

 

 

Jag simmade och simmade och simmade... riktigt stolt över mig själv. 24 längder blev det ! Ja... det är sant ! Räknade vartenda ett !! Sen låg jag i bubbelpoolen och mådde gott.

 

Fredag, fortsatte och toksnöa.... Rasse skulle till en kompis och leka, tror vi höll på 30 min för att skotta fram bilen, innan vi kom iväg. Insåg att jag åker på "mega"snöskottning denna dag. Mogge jobbade till kl 18 och skulle därefter ut på Afterwork med sina jobbarkollegor.... suck och stön. 

Det var bara ut och börja skotta efter att ha skjutsat iväg Rasse, det tog sin tid kan jag säga och tungt var det, dagens träningspass !

 

 

 

Vet inte vart jag fick energin i från men..... jag hade egentligen tänkt att städa huset denna dag, men det kom snöskottning i vägen först. Satte igång och tokstäda direkt när jag kom in, med lite bra musik på hög volym går det av bara farten med skurkäppen   . 

 

Kvällen blev betydligt lugnare. Rasmus och jag hade fredagsmys och kollade på film tills pappa Mogge ringde och ville ha hämtning på stan. Hade lovat att vara "taxijour", det är så sällan Mogge går ut "på krogen" så jag unnar honom verkligen det   . De verkade ha haft det trevligt iaf.

 

Lördag... Var det Smyrna cup på agendan. Pulktävling för både vuxna och barn. Rasmus var med. Mogge och jag var suporters istället och hejjade på. En rolig dag som Smyrna församling ordnar varje år (det var visst 31 året i ordningen). Förutom pulktävling bjöds det på korv, kaffe och bullar, medalj och diplomutdelning. 

 

       

 

På em, hämtade jag upp syrran. Vi hade bestämt att vi skulle ha lite mys. Vi gjorde tacos tillsammans och tittade på melodifestivalen.

 

   

För att göra analysen kort.... ja, jag tyckte rätt låt vann, ha ha ha   Önskar lycka till i Maj!

 

Söndag, En lugn hemmadag och ladda batterierna inför 5 nattpass, ledigheten var slut för mig.

I skrivandets stund har en ny vecka påbörjats och jag betar fortfarande av mina nattpass. Både måndag och tisdag swichade förbi och jag hann aldrig sätta mig ner och skriva klart. Jag har jobbat, sovit, fixat tidig middag och iväg på karateträning ena dan och simträning nästa dag. Jag åker inte hem dess i mellan, utan åker direkt till jobbet efteråt. Mogge och jag möts upp antingen i "dojon" eller i simhallen, så han tar hem sonen när jag har jobb. Så löser vi logistiken i vardagspusslet.

 

Ja... det var väl ungefär vad vi gjort.... Rasse och jag bakade faktiskt en dag oxså. Det var ju "semeldagen" förra tisdagen på sportlovet. Det måste vi såklart fira    . Jag gjorde iordning semlor och Rasse fick baka nogatkaka. Han fick göra allt själv, jag hjälpte honom bara med måtten. Han har ingen riktig koll på dl, msk, tsk än men han fick smälta nogat och blanda till allt o.s.v 

Tror han var lite stolt över sig själv. Det blev en riktig gofika som vi skulle bjuda pappa på, på kvällen   .

 

   

 

Har inget mer att berätta för denna gång, så jag avrundar här... Ha´de gott tills nästa gång.

Kram Annso   .

 

 

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pierre - Söndag 21 april 17:32

Halloj Vilka fina dagar vi haft, de kan jag leva på ett tag framöver   . Har väl inte så mycket att säga om veckan egentligen, inga bilder har det blivit heller förutom i helgen då. Jag grejade på hemma i början av veckan, jobbat mitt i och haft le...

Av Pierre - Måndag 15 april 13:41

God dag eller god em. är det rättare sagt. Har vaknat till en grå och regning em. efter 5 jobbnätter, borde väl känna mig trött och seg på "vakaavdagen" men det gör jag inte, känner mig ovanligt pigg faktiskt.... mycket ovanligt, nästan så att man ...

Av Pierre - Lördag 6 april 12:17

Halloj Det var ett tag sen det blev skrivet här, men ibland kommer "livet" i mellan, med både det ena och andra. Ska försöka göra en en "3 veckors sammandrag", vi får se hur det går....   Veckan innan påsk, har jag väl inte så mycket att orda...

Av Pierre - Onsdag 20 mars 14:43

Hallå Fick en stund över, så jag tänkte börja skriva några rader. Dagarna rullar på med en det ena, en det andra liksom.  Det har varit några härliga soldagar men tråkigt nog, har man så precis jobbarhelg just då. Suttit ute i solen lite iaf på e...

Av Pierre - Måndag 11 mars 07:46

Hallå, long time, no see      Det är tidig morgon, sonen åkte iväg med skolbussen för en stund sen, första dagen efter sportlovet. Jag har väl i princip bara hunnit fika med sonen, matat katter, släppt ut dem och de har hunnit kommit in igen ocks...

Presentation


Fam Pierre/Sehlstedt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards