Direktlänk till inlägg 4 mars 2019

Lov

Av Pierre - 4 mars 2019 15:43

Hallå där...

Tänkte börja skriva, medans jag har kyckling i ugnen. Ibland är man effektiv   . Har tokjobbat under veckan och vakade av på fredagsmorgonen. Äntligen sportlovsledig... tjoho. 

Rasse avslutade skolveckan med friluftsdag, Åkte "lilla Vasaloppet" och kom hem stolt med en medalj runt halsen och diplom. Äntligen lov   .

Inte för att jag har så mycket planer på lovet... men det är bara skönt att vara hemma och ledig med sonen. 

 

Lördag, vädret var lite fram och tillbaka, ens stunden sol och nästa snöoväder. Vi åt långfrukost och väntade ut ovädret sen tog vi på oss skidorna och åkte runt lite på lägdorna här hemma. Härligt... måste passa på medans vi har nån snö kvar.

 

       

 

På em var vi bjuden till grannarna och grilla i deras grillkåta, så mysigt. Gick ingen nöd på oss, om man säger så. 

 

       

Ibland är livet extra toppen   .

Rasse var med oss och åt, sen skulle han följa med en kompis och titta på skotercrosstävlingar i Hallstabacken. Han var då så uppåt och glad när han kom hem på kvällen och bubblade av information. Det var nog spännande värre och somnade som en klubbad säl i soffan  .

 

Söndag, hade vi lite skoj inplanerat. Jag hade date med en barndomskompis "Helene". Vi har pratat en tid om att träffas med kidsen, så kul att vi fick till det. Rasmus har frågat mig några gånger om vi inte kan träffa "Ellen" igen (det är hennes dotter) tror han är lite förtjust i henne, hi hi   . Det blev en riktig höjdardag för sonen iaf.... ja för oss med. Vi började med Leos Lekland, sen blev det bowling och vi avslutade med pizza på "Bite Line".

Lite bilder från dagen...

 

           

 

Tack fina Helene, så skoj att träffa dig och barnen. Vi somnade trötta och nöjda på söndagskvällen. Hoppas vi kan få till en date i sommar igen.

 

Måndag, en lugn hemmadag. Efter helgens utflykter, var det skönt att bara vara hemma. Har mest småpysslat  med ditt och datt. Rasmus var nöjd med en "hemmadag". Han har haft kompisbesök, de har varit ute i pulkbacken i omgångar. Bra att de är ute och inte bara framför TVspel. 

Man blir ju fundersam om de blir hjärntvättad av spelandet, ha ha ha..... Rasse hade med sig en hög med teckningar hem från skolan (de har väl rensat sina lådor inför lovet). Vad hittar jag..... förskräckliga teckningar...

 

 

Nja, vet inte om jag skulle våga ta med dessa till en psykolog  , Kära barn... man blir mörkrädd.

 

Det blir även en lugn kväll.... Mogge är hos Sacharias och hjälper honom i huset. Det är badrumsrenovering på gång. Han passar på att hjälpa honom nu i veckan, när jag ändå är ledig, inga träningar att passa eller nattjobb, de kan hålla på så länge de vill. Ska bli roligt att hälsa på honom sen och se när det är klart. 

Sacharias är duktig, brås på sin far   .  Vi tar en filmkväll istället och lite popcorn. 

 

Nu vart det ett hopp fram till tisdagkväll.....

Denna dag har varit helt fantastisk, strålande sol, perfekt sportlovsväder. Vi packade med oss skidor och ut i spåret.... Ett riktig " hallelulja moment" när vi kom upp på myren, så underbart. 

 

             

 

Rasse kämpade på bra, han var beredd att åka längre än mig faktiskt. 

Ja... en toppendag helt enkelt. Trist bara att Mogge jobbar hela lovet så Rasse och jag får roa oss själva.... men men, det är bara att gilla läget. 

 

Här kommer iaf en utlovad bild på Annsos nya kärra. Nytvättad och fin, måste bara lära mig hur det funkar med dieselvärmaren, har aldrig haft det på nån bil tidigare    .

 

 

Det var väl allt från oss.... vi ska fortsätta njuta av sportlovet, allt vi kan   .

Kram fr Annso

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pierre - Onsdag 20 mars 14:43

Hallå Fick en stund över, så jag tänkte börja skriva några rader. Dagarna rullar på med en det ena, en det andra liksom.  Det har varit några härliga soldagar men tråkigt nog, har man så precis jobbarhelg just då. Suttit ute i solen lite iaf på e...

Av Pierre - Måndag 11 mars 07:46

Hallå, long time, no see      Det är tidig morgon, sonen åkte iväg med skolbussen för en stund sen, första dagen efter sportlovet. Jag har väl i princip bara hunnit fika med sonen, matat katter, släppt ut dem och de har hunnit kommit in igen ocks...

Av Pierre - Tisdag 27 feb 08:40

Halloj  Det är morgon och solen skiner redan in, sätter skygglapparna på, för jag ser verkligen varje dammkorn och smutsfläck..... bha.... skulle behöva vara hemma och städa, men planen är en annan idag. På agendan idag är det tusen ärenden på stan...

Av Pierre - Tisdag 20 feb 15:41

Hallå Har nyss satt mig i soffan för en liten datastund, är ganska slut i knoppen och kroppen, framförallt i baken, ljumskar och armar ha ha ha..... redan ! Träningsvärken är på G.  Har varit på ridning idag. Det har varit en jätterolig dag, med ...

Av Pierre - Måndag 12 feb 15:16

Halloj Äntligen lite mildare väder, ingen direkt sol, men -7 grader och mulet klagar jag inte på, efter -25 - 29 grader hela helgen. Jag gav mig ut i skidspåret idag och njöt av frisk luft iaf,...     känns bra efteråt   .   Ja, om jag...

Presentation


Fam Pierre/Sehlstedt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards