Direktlänk till inlägg 12 februari 2019

Inget nytt

Av Pierre - 12 februari 2019 14:21

Hallå där...

Dagarna rullar på och jag försöker bara hänga med. Började veckan med nattjobb iaf. Det händer inte så mycket spännande just då, man sover, hämtning på fritids, middagsbestyr, läxläsning, träningar, hoppar in i duschen och iväg på jobb, ungefär. 

 

Tisdagar är oftast min "körningsdag" till badhuset. Rasses simkompis brukar komma hit och äta middag hos oss innan vi åker. Torsdagar åker Rasse till honom.... smidigt att vi kan hjälpas åt på det sättet. Tisdagar blir det alltså oftast tidig middag hos oss, eftersom vi måste åka senast 16.45 Denna dag bjöd huset på fläskpannkaka innan träning.

 

 

Det gillades skarpt av grabbarna   

En ganska rolig träning denna gång. De skulle simma med en puck i pannan..... inte så lätt, att vara still med huvudet medans du simmar   

Tror kidsen tyckte det var kul oxså, om de tappade, var det bara att dyka ner på botten och hämta upp den igen. Koncentrationsträning på hög nivå.

 

 


Lite tid för kompisar brukar det oxså bli mitt i veckan, när det inte är träning.... fast då har han ju en morsa som tvingar honom att räkna, innan kompislek.

Min surkille sitter med matteboken ha ha ha...

 

 

 

Livet är inte roligt jämt min son, men det växlade snabbt. När matten var gjord och kompisen dök upp, vart allt toppen igen   .

 

Torsdag vakade jag av och gjorde helg, skönt...... eller allt är ju relativt, då har jag "jobb nr 2" hos min mor. Det stod mathandling och div. ärenden på schemat, renbädda och samla ihop hennes tvätt och naturligtvis en kaffestund tillsammans.

Ja... helgen såg snarlik ut som förra helgen.... toksnöar. Vi har skottat och skottat

 

 

 

Mitt uppiallt kom vi på att sotarn ska göra ett besök hos oss till veckan..... skiiiit, vi måste skotta fram stegen och taket oxså... phu....     .

Rasmus trotsade snömassorna och provade åka skidor hemma...... nja det gick väl hellre än bra, genomsvettig vart han iallafall .

 

 

 

 Fick för mig att baka semlor... mmm, smakade gott med gofika efter all skottning, ibland har man sina ljusa stunder   

 

 

 

Annars har det blivit lite trevligt umgänge med goa vänner, några avsnitt av Narcos ( som Mogge och jag håller på att beta av just nu) och innebandy på söndagkväll för kidsen.

 

   

 

Måndag var det fullt upp med jobb och utbildning, men jag tog mig faktiskt i kragen och och åkte iväg på karateträning på kvällen. Var så nöjd med mig själv efteråt, varje träning är som en "nära döden upplevelse" ha ha ha, men det är bara att fortsätta kämpa på.

 

 

Ja... det var väl vad den gångna veckan bjöd på, inga större utsvävningar direkt. Vi har ju hunnit en bit in på en ny vecka och vädret har nu slagit om , det har blivit nästan 0 gradigt. Skönt att slippa skotta snö iaf   

 

"Maja sötnos" växer och gror, hon är 6 månader nu, dax och boka en tid hos vet. Vi tänkte sterilisera henne och chippa samtidigt. Inga kattungar här tack   vi har inte bestämt än, om hon ska få bli ute/innekatt. Får se till våren hur vi gör. Vi bor ju så nära turistvägen och jag är rädd att hon blir överkörd. Vi hade ju katt innan Jericho som blev överkörd, det var en stor sorg för "storpojkarna". Kom ihåg att vi hade begravningscermoni bakom garaget, oj vad ledsen de var. Tror det sitter i mitt huvud fortfarande....... vill inte att det ska bli samma sak med Maja. Därav min beslutångest angående detta.

 

 

 


För övrigt provar vi alla möjliga sätt just nu, för att få henne och dricka vatten ur skål. Denna bortskämda dam vill bara dricka vatten direkt ur kran i badrummet. Vi har fått lite tips och trix som jag provar för fullt, det går väl sådär.....   .

Nä nu har jag inte tid att sitta här längre...... ha´de gott och på återseende, kram Annso

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pierre - Måndag 15 april 13:41

God dag eller god em. är det rättare sagt. Har vaknat till en grå och regning em. efter 5 jobbnätter, borde väl känna mig trött och seg på "vakaavdagen" men det gör jag inte, känner mig ovanligt pigg faktiskt.... mycket ovanligt, nästan så att man ...

Av Pierre - Lördag 6 april 12:17

Halloj Det var ett tag sen det blev skrivet här, men ibland kommer "livet" i mellan, med både det ena och andra. Ska försöka göra en en "3 veckors sammandrag", vi får se hur det går....   Veckan innan påsk, har jag väl inte så mycket att orda...

Av Pierre - Onsdag 20 mars 14:43

Hallå Fick en stund över, så jag tänkte börja skriva några rader. Dagarna rullar på med en det ena, en det andra liksom.  Det har varit några härliga soldagar men tråkigt nog, har man så precis jobbarhelg just då. Suttit ute i solen lite iaf på e...

Av Pierre - Måndag 11 mars 07:46

Hallå, long time, no see      Det är tidig morgon, sonen åkte iväg med skolbussen för en stund sen, första dagen efter sportlovet. Jag har väl i princip bara hunnit fika med sonen, matat katter, släppt ut dem och de har hunnit kommit in igen ocks...

Av Pierre - Tisdag 27 feb 08:40

Halloj  Det är morgon och solen skiner redan in, sätter skygglapparna på, för jag ser verkligen varje dammkorn och smutsfläck..... bha.... skulle behöva vara hemma och städa, men planen är en annan idag. På agendan idag är det tusen ärenden på stan...

Presentation


Fam Pierre/Sehlstedt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards