Direktlänk till inlägg 28 januari 2019

Inga nyheter

Av Pierre - 28 januari 2019 14:08

God morgon, god eftermiddag eller vad man nu ska säga, är nyvaken iaf   . Vaknar till en vintrig dag, - 11 grader och snön hänger tungt i luften. Den senaste veckan har varit en salig blandning av kyla och snöfall, ibland bådeoch samtidigt.

Ja.... har egentligen inte märkt så mycket av det ena eller det andra när jag är inne i min "nattbubbla" mer än att jag fått toksopa av bilen varje morgon.

Veckan har annars varit ganska grå och händelselös. Jag var endast ledig tisdag. Hade en lugn hemmadag, På em ramlade Rasmus in från skolan. Det blev läxläsning, tidig middag och simträning.

 

 

Ja.. här tillbringar jag en hel del tid som bekant, men så länge kidsen vill träna, gör jag gärna det .

 

Onsdag, var jag till mor och hjälpte henne med sitt på fm. På em var det "kursdax" i Proact. Var ju på utbildning i november 2 dagar om detta, så nu är det snart dax för oss att utbilda vidare. Jag har en del kurslitteratur att läsa in, har burit med mig det hela veckan till jobbet och trott att jag ska ha ork att läsa om jag har lugnt på natten.... jovisst. Ambitionen finns, men inte orken. 

Iaf åkte jag direkt till fritids efteråt, hem och fixa middag, toksova en stund och tillbaka igen på jobbet för nattjobb. Det vart bara en tokstress, tillsaken hör att jag sitter och kör 6 mil fram och tillbaka varje gång. 

Ja... ibland undrar man ju, vad man håller på med   . 

Inte blev det bättre av att Rasse blev förkyld och febrig mitt uppiallt, naturligtvis.

- Neej, inte nu !! 

Mogge fick vara hemma och vabba torsdag och halva fredag, sen har Rasse fått vara själv medans jag sovit, så det funkade ganska bra men jag har inte sovit lika länge som jag brukar göra. Det straffar sig såklart, för jag har varit såå trött, inte ens kaffe har piggat upp   därav 0 inspiration att plugga dessutom. 

Det blir som det blir. Hur gärna man än vill, kan man inte klona, sig eller hur !?

 

 Det var väl ingen tillfällighet att Rasmus blev sjuk just då, hörde att de bara var 9 st en dag, av en 1-2-3 klass, typ alla är sjuk just nu. 

Iaf..... så har ju vissa haft ganska behagligt, när de vabbar, ha ha ha 

 

 

Mogge har fått åka tillbaka i tiden och varit 9 år igen   byggt och kört bilbana i 2 dagar. Det är Sacharias gamla bilbana som vi beställt lite nya delar till, nya kontroller, borstar och nya bilar m.m, som Rasmus fick i julklapp. Han har frågat flera ggr om vi inte kan fixa bilbanan, så det blev ju ett perfekt tillfälle. 

Maja sötnos blir aldelles tokig när den körs.... ha ha ha. Hon jagar bilarna och lägger sig över bilbanan..... allt för att sabotera   .

 

   

 

Helgen har jag inte så mycket att orda om, man jobbar, äter och sover i princip. Mogge hade "jobbarlördag" och Rasmus började pigga på sig, skönt.

På kvällen var vi en sväng till Peter och Carina, drack kaffe och surrade, innan det var dax för nattpass för mig. 

Rasse fick räkna lite matte med Carina. Har man en gudmor som är mattelärare, är det tufft, ha ha ha 

Han har lite att jobba igen så... det var perfekt  . Syns att Carina är en pedagog och har en ängels tålamod, vilket inte jag har. Är så tacksam att hon vill hjälpa Rasse ibland   . 

 

Söndag sov jag såklart och på kvällen var vi på innebandy. Var väl gränsfall om han skulle spela egentligen, men vi åkte dit iaf, eftersom Mogge är ledare. 

Mycket manfall, det var -23 grader och många är sjuk, men de hade kul iaf. Det fick bli lite blandat istället, hinderbana, lite basket och skjuta skott på mål, man får göra det bästa av situationen helt enkelt.

 

         

 

Vet inte om det gjorde att han var hängig på måndag igen, i kombo med fritids kl 06.15 Han hade nästan somnat i skolbänken..... Illa. Inte aktuellt att åka på någon träning. Vi tog en lugn kväll och han fick lägga sig tidigt. 

Tyckte i morse att han lät snorig igen........ vi får se hur det utvecklar sig, vore skit om det tog om igen   .

Nä, gör en paus här, ska passa på och åka in till stan och göra lite ärenden medans sonen är på skolan, tjingeling !

 

 Nu har det hunnit bli tisdagskväll..... det går lite tungt nu för min son. Han ramlade visst på skolan och har slagit sig i ansiktet på en isklump och blev omplåstrad av skolsyster. Nja... det är nog nån där ovan som vill att vi ska ta det lungt denna vecka tydligen.

 

Är det någon som har några bra tips, vad man ska göra när katten vägrar dricka vatten ur vattenskål ? Hon vill bara dricka direkt från kranen i badrummet. Var och köpte en vattenskål på djuraffären förra veckan, där vattnet cirkulerar, men det verkar inte hjälpa heller, besvärligt när vi inte är hemma, om hon vägrar dricka vatten  , tjurstina !

 

Nä... har inte så mycket mer att komma med...... har varit ute och hjälpt Mogge att bära in ved och skottat snö, så vi fick ett litet träningspass såhär på kvällen   .

 

 

 

Nu räcker det med snö tycker jag... phu....

Ha´de gott kram Annso

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pierre - Onsdag 20 mars 14:43

Hallå Fick en stund över, så jag tänkte börja skriva några rader. Dagarna rullar på med en det ena, en det andra liksom.  Det har varit några härliga soldagar men tråkigt nog, har man så precis jobbarhelg just då. Suttit ute i solen lite iaf på e...

Av Pierre - Måndag 11 mars 07:46

Hallå, long time, no see      Det är tidig morgon, sonen åkte iväg med skolbussen för en stund sen, första dagen efter sportlovet. Jag har väl i princip bara hunnit fika med sonen, matat katter, släppt ut dem och de har hunnit kommit in igen ocks...

Av Pierre - Tisdag 27 feb 08:40

Halloj  Det är morgon och solen skiner redan in, sätter skygglapparna på, för jag ser verkligen varje dammkorn och smutsfläck..... bha.... skulle behöva vara hemma och städa, men planen är en annan idag. På agendan idag är det tusen ärenden på stan...

Av Pierre - Tisdag 20 feb 15:41

Hallå Har nyss satt mig i soffan för en liten datastund, är ganska slut i knoppen och kroppen, framförallt i baken, ljumskar och armar ha ha ha..... redan ! Träningsvärken är på G.  Har varit på ridning idag. Det har varit en jätterolig dag, med ...

Av Pierre - Måndag 12 feb 15:16

Halloj Äntligen lite mildare väder, ingen direkt sol, men -7 grader och mulet klagar jag inte på, efter -25 - 29 grader hela helgen. Jag gav mig ut i skidspåret idag och njöt av frisk luft iaf,...     känns bra efteråt   .   Ja, om jag...

Presentation


Fam Pierre/Sehlstedt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards