Direktlänk till inlägg 22 oktober 2018

Jobbar på..

Av Pierre - 22 oktober 2018 08:19

Go dagens...

Veckorna bara rullar på. Idag är det måndag 22/10, min lilla si födelsedag. Hipp Hipp Hurra på din dag   Vi ska ringa och gratta henne ikväll, present har hon redan fått så... vi bjuder på finstämmig sång via telefon istället, ha ha.

 

Jaa... vad har jag att berätta om veckan då ?.... 

Gick av nattpass på tisdagsmorgon. sov några timmar, tränade diktamen med Rasse på em, sen var det middag och iväg på simträning.

 

Onsdag, skickade jag iväg Rasse med skolbussen på morgonen och strax därefter åkte jag in på jobbet, inte för att jobba utan jag hade en date med länshälsan. Varför då ? Jag är inte sjuk, men Annso är inte 20 år längre ( fast jag vill gärna tro det själv)   Jag har blivit ett blindstyre helt enkelt och behöver glasögon. Inget som kommit över en natt som ni förstår, men nu är det dax, när jag inte kan läsa på ampullerna längre. Vi har ju den förmånen att arbetsgivaren bekostar "terminalglasögon" så... därav min träff med länshälsan och en beställningslapp i handen till nipoptik. Man tackar för det.

 

När jag liks var i stan, hälsade jag på syrran en stund efteråt ( hon är ledig onsdagar). Vi var lite surrsjuk och gick på Cafe och fortsatte att surra, tills det var dax för mig att åka hem och möta upp skolbussen.

 

   

Mysiga Cafe Petter   .

 

Torsdag, var jag till mor och utförde mina sedvanliga hemtjänstuppdrag och på em hade jag inbokat utvecklingssamtal på skolan. Alltid är det nått, mina lediga dagar är inte lediga dagar, som livet är just nu.

På kvällen, grattade vi grannen Jeanette på födelsedagen iaf, det var trevligt, god tårta och kaffesurr. Synd att tiden går så fort, när man har trevligt   .  

 

Fredag, jobbade jag dagpass. På kvällen fick vi " soppa torsk" hela högen tror jag, ha ha ha. Rasmus ville ha fredagsmys, det är jätteviktigt! Det var som småruggigt och mörkt ute, så vi myste till det riktigt. Tände ljus, eldade i braskaminen, tog fram lite gott gott och hade soffhäng framför tv:n, tills ögonen gick i kors. Passade mig utmärkt   .

 

       

 

Denna årstid är det extra mysigt med tända ljus och braskamin.

 

Lördag, var iallafall en fin höstdag, det var härligt ute. Vi var ute och grejade på fm. B.l.a monterade vi ner studsmattan inför vintern. Inte gjort i en handvändning men Rasse fick hjälpa till oxså  .

 


 

 

"Hoppsäsongen" är över ! och han fick hjälpa till att plocka ihop bollar och leksaker m.m, innan kompislek men det tyckte han var helt ok.

Jag åkte iväg och jobbade ett kvällspass sen (13.30 - 21.30) Mogge var hemma och skrapade och målade det sista på husväggen innan vintern.

 

Söndag, jobbade jag dagpass, em/kvällen vart det bara hemmapyssel. Middagsstök, rensade och vek en gigantisk tvätthög som legat hela veckan och ropat på mig   , så tråkigt men nödvändigt. På kvällen vart det lite roligare iaf. Peter och Carina kom förbi på lite kaffesurr. Mogge och Rasmus fick åka själv på Innebandy medans jag underhöll gästerna. Det var ett tag sen vi träffades, vi har båda haft fullt upp på varsitt håll, så det var kul med lite kaffesurr   .

 

..... Det vart en paus igen... En ny vecka är påbörjad. Jag ska försöka avsluta mitt inlägg denna gång. 

Jag fortsätter jobba på, gick över på nattpass i måndags. Har medvetet tryckt ihop arbetspassen ( på gott och ont) för att vara lite ledig med Rasse när det är novemberlov, nästa vecka.

Var ledig under dagen i måndags, innan jag gick på nattpassen. Jag var till mor på fm, medans Rasse var i skolan. Gjorde räkningar och plockade ihop allt på hennes balkong, inför vintern. Torkade av möblerna, bar ner i källarförrådet, sopade löv, tömde blomlådor m.m .... skönt, nu är det klart   .

På em fortsatte jag hemma. Fick nått tokryck och började städa uppe i hallen ( vi har som en kontorshörna där) och det blir väldigt lätt att all möjligt "skit" samlas där ( sånt som man inte vet vart man ska lägga)... pappershögar och grejer. Var så nöjd med mig själv, när jag tillslut bar ut en full kasse med skräp till soptunnan och gjorde rent och snyggt runt kontorshörnan. Sen tog städlusten slut   vilade och laddade batterierna inför kommande nattjobb istället.

Har hunnit varit iväg en omgång till, på badhuset iaf...

 

 

 

Simträning på G   .

 

Ja... det är väl vad jag hunnit gjort tills dags datum, inga större utsvävningar direkt. Nu är det dax för middagsstök, så jag säger tack och hej för denna gång.

Ha´de gott, Kram fr Annso

 

 

 

 

 

 

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pierre - Onsdag 20 mars 14:43

Hallå Fick en stund över, så jag tänkte börja skriva några rader. Dagarna rullar på med en det ena, en det andra liksom.  Det har varit några härliga soldagar men tråkigt nog, har man så precis jobbarhelg just då. Suttit ute i solen lite iaf på e...

Av Pierre - Måndag 11 mars 07:46

Hallå, long time, no see      Det är tidig morgon, sonen åkte iväg med skolbussen för en stund sen, första dagen efter sportlovet. Jag har väl i princip bara hunnit fika med sonen, matat katter, släppt ut dem och de har hunnit kommit in igen ocks...

Av Pierre - Tisdag 27 feb 08:40

Halloj  Det är morgon och solen skiner redan in, sätter skygglapparna på, för jag ser verkligen varje dammkorn och smutsfläck..... bha.... skulle behöva vara hemma och städa, men planen är en annan idag. På agendan idag är det tusen ärenden på stan...

Av Pierre - Tisdag 20 feb 15:41

Hallå Har nyss satt mig i soffan för en liten datastund, är ganska slut i knoppen och kroppen, framförallt i baken, ljumskar och armar ha ha ha..... redan ! Träningsvärken är på G.  Har varit på ridning idag. Det har varit en jätterolig dag, med ...

Av Pierre - Måndag 12 feb 15:16

Halloj Äntligen lite mildare väder, ingen direkt sol, men -7 grader och mulet klagar jag inte på, efter -25 - 29 grader hela helgen. Jag gav mig ut i skidspåret idag och njöt av frisk luft iaf,...     känns bra efteråt   .   Ja, om jag...

Presentation


Fam Pierre/Sehlstedt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2018 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards