Direktlänk till inlägg 15 oktober 2018

Tisdag

Av Pierre - 15 oktober 2018 15:30

Go dagens...

Vaknar upp till en gråmulen och regnig em. Tror jag kurar ihop mig i soffan en stund, såg inge vidare roligt ut.

Rasmus har följt med en kompis hem idag efter skolan, så.... egen tid kallas det för va   . 

 

Har inget spännande att berätta om veckan direkt. Jobbade 2 kvällspass måndag - tisdag (14.30 - 21.30) så på fm passade jag på att åka till mor och hjälpa henne med diverse, mathandling, ta ut pengar, tvättat, tog med henne upp på MM, så hon skulle få komma ut och handla lite själv. Kan tyckas vara en enkel sak, men det är det inte.... det krävs en stor skopa tålamod och tid. Med vilopauser både i butiken och utanför, tog vårt lilla besök nästan 2 tim. 

Tröstar mig med att jag har i alla fall förgyllt hennes dag, den dagen. 

Onsdag, jobbade jag ett dagpass, sen åkte Rasse och jag på karateträning på kvällen.... Vips så var den dagen slut.


Torsdag, hade jag en ledig dag.... pysslade på med vanliga tråkiga vardagssysslor. Tvättade, handlade mat och påbörjade något så roligt, som fönsterputsning   . 

Eftersom de lovade varmt och fint väder över helgen, så bestämde jag mig för att i helgen ska alla fönster bli putsade, även om jag jobbar, punkt slut. 

Och det har jag gjort.....

 

     

 

Gick på nattpass på fredagen... så, varje em när jag vaknat har jag tagit 2-3 fönster. Det tar sin lilla tid, vi har ett litet hus, men mycket fönster. Bara på altanen är det 8 fönster, glasskjutdörrar på framsidan och 2 altandörrar med glas. I köket ex. har vi fönster från golv till tak....ja... ni förstår.... Men nu är det gjort,

Check   .  

 

Jag har som sagt jobbat natt i helgen och Mogge har varit ute och jagat älg. Rasmus åkte till farmor och farfar på fredagskväll och har varit där tills i söndags. Han har haft en mysig helg verkar det som. De har varit på marknad i stan tillsammans, varit ute och åkt A-ford med farfar, lekt med kusinerna m.m Det känns skönt, annars hade han suttit här hemma, medans jag sovit på dagarna. tusen tack för det   .

På söndagkväll var det dax för lite innebandy igen, det ville han inte missa   . 

 

 

 

De var glada och svetten sprutade, ha ha ha , ett bra avslut på helgen... en dusch och kvällsfika... själv rullade jag iväg mot hospitalet. 

Inte klokt, tempen  i bilen visade + 17 grader kl 20.30 på kvällen och det är/var 14 oktober ! snacka om "brittsommar". Synd att man jobbat och sovit bort helgen... men men... man får vara glad för det lilla.... jag har ju iaf rena och fina fönster   .

 

Det vart en paus i skrivandet..... Det har nu hunnit blivit tisdag (igen) och jag har vakat av idag. Rasse har precis klivit innanför dörren och bubblade av energi efter skolan, till skillnad från sin mamma   . De har haft skolfotografering idag och bad på gympan. De skulle simma bröst och ryggsim, förklarade han.

- Mamma... jag simmade ifrån alla ! Stolt som en tupp !

- Ja, det är väl inte så konstigt att du är snabb, gubben. Du är ju "simmare".

- Mamma, jag är inte med i simning för att bli snabb, jag är med för att få muskler !

-......Jaha.........

Det är mycket snack om muskler just nu, magrutor. 

Magrutor ska man ha, då får man tjejer tydligen   . Ja vet inte ja... tycker han är för liten, för att ska bry sig om sånt men.... det kanske är jag, som inte hänger med i svängarna. Rasse börjar bli medveten om sin kropp helt klart, både på gott och ont.

På tal om simning så har vi tillbringat kvällen här....

 

   

Någon sommar gott i kväll, det blev dubbel bad, både på skolan och träning   .

Har inte varit så flitig med bilder denna vecka..... mycket såklart, för att jag mest jobbat och sovit, inget nytt under solen har hänt, denna vecka.

 

Ha´de gott tills nästa gång... Kram Annso

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pierre - Måndag 15 april 13:41

God dag eller god em. är det rättare sagt. Har vaknat till en grå och regning em. efter 5 jobbnätter, borde väl känna mig trött och seg på "vakaavdagen" men det gör jag inte, känner mig ovanligt pigg faktiskt.... mycket ovanligt, nästan så att man ...

Av Pierre - Lördag 6 april 12:17

Halloj Det var ett tag sen det blev skrivet här, men ibland kommer "livet" i mellan, med både det ena och andra. Ska försöka göra en en "3 veckors sammandrag", vi får se hur det går....   Veckan innan påsk, har jag väl inte så mycket att orda...

Av Pierre - Onsdag 20 mars 14:43

Hallå Fick en stund över, så jag tänkte börja skriva några rader. Dagarna rullar på med en det ena, en det andra liksom.  Det har varit några härliga soldagar men tråkigt nog, har man så precis jobbarhelg just då. Suttit ute i solen lite iaf på e...

Av Pierre - Måndag 11 mars 07:46

Hallå, long time, no see      Det är tidig morgon, sonen åkte iväg med skolbussen för en stund sen, första dagen efter sportlovet. Jag har väl i princip bara hunnit fika med sonen, matat katter, släppt ut dem och de har hunnit kommit in igen ocks...

Av Pierre - Tisdag 27 feb 08:40

Halloj  Det är morgon och solen skiner redan in, sätter skygglapparna på, för jag ser verkligen varje dammkorn och smutsfläck..... bha.... skulle behöva vara hemma och städa, men planen är en annan idag. På agendan idag är det tusen ärenden på stan...

Presentation


Fam Pierre/Sehlstedt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards