Direktlänk till inlägg 18 juni 2018

Mera fotboll

Av Pierre - 18 juni 2018 20:40

Hallå igen.... känns som om det var nyss jag skrev, jag har kommit lite i otakt med mina veckouppdateringar, ingen ordning på nånting   . 

Jag tar väl vid, där jag slutade sist....

Hade 2 dagar där efter skolavslutningen som jag åkte runt med min mor på div. röntgen både i Sollefteå och i Sundsvall. Det gick väl bra, men båda dagarna försvann just till detta och den mesta tiden som vikarierande sjuktaxi, om man säger så.

Överraskade Rasmus därefter med att vi, åkte iväg och fiskade. Det var en fin kväll ....

 

                 

 

Mogge och Rasmus fiskade, jag var bara nöjd med att sitta på en sten, dricka kaffe och njuta av sommarkvällen.

Det vart ingen storfångst direkt men.... Rasse var toknöjd över att pappa "bara" fick en mört, medans han fick en fin aborre, ha ha ha Kvällen var räddad   . 

 

Lördag - var en lugn hemmadag. Pysslade på med lite av varje, b.l.a fortsatte jag med att putsa fönster. Mogge tvättade bilarna och började så smått med ett "sommarprojekt" ( som vi planerat att göra i år) återkommer till detta sen. Rasse lekte med "grannbarnen". Vi hittade storpojkarnas gamla Badmintonkit ute i boden. Helt otroligt att det fortfarande är helt, nät, stolpar, racketar och ett dussin fjäderbollar. 

 

   

Det tycker jag är ganska kul, vi spelade lite själva oxså   . 

På kvällen gick jag på nattjobb, det har känts helt ok, eftersom jag bara hade 2 nätter. När jag vaknade på söndan, var det fotboll för hela slanten. Kidsen hade 2 matcher på söndag em/kväll, de sista innan sommaruppehållet....

 

 

 

Sista matchen slutade så precis, att jag åkte direkt till jobbet efteråt. 

Ja.... det är ju inte riktigt sant, när jag skriver att det är ledigt från fotbollen nu. För dagen efter (måndagsmorgon) började "Landslagets fotbollskola". Samling 10.00. 

Nja, hur fick jag till det då....järnet hem från jobbet på morgonen, packade matsäck, såg till att Rasmus var klädd, mätt och klar, hämtade upp hans fotbollskompis, järnet in till stan igen.

 

 

Havregrynsgröt är en bra start på fotbollslägret   .

Ja... jag måste ha sett ut som en fyllekärring, ha ha ha.... jag har suttit och sovit i bilen 1½ timme....  vilken fotbollsföräldrer man är va´ ha ha ha   , nöden har ingen lag.

Efter dagen slut, fick grabbarna bada en stund, det var dom värda....

 

   

 

Vi har hunnit avverka dag 2 på fotbollskolan. Det blev en lång träningsdag för Rasse. Först fotboll hela dagen sen vidare till risön för simning. Vi badade en stund själva ( då det var ett glapp på 3 tim mellan) och jag hade hackat ihop sallad som middag, sen var det dax för ett träningspass i bassängen...... Gissa om någon snarkar

 

gott ikväll    även jag. Frågade honom faktiskt om han skulle hoppa simträningen när det är fotbollsläger.... men nej..... han ville simma.

 

     

 

Ja, över till vårat lilla sommarprojekt då.... inte så snyggt just nu, men det kommer att bli   ....

 

 

 

Vi håller på att byta fönster i Chrisses gamla rum, välbehövligt. Det är så gammalt och träet håller på att ruttna upp. Det är inte gjort i en handvändning faktiskt. Det ska snickras både utvändigt och invändigt och runt om. Det kommer att bli bra tror jag. Vi har börjat att tömma hans gamla rum, kanske dax va´..... flyttade hemifrån för typ flera år sen. Han har ju inte direkt några planer på att flytta hem igen, till mamma   . 

Det var ju likadant med Sacharias rum, det tog flera år, innan vi gjorde i ordning det rummet oxså, som numer är Rasmus rum    . 

Vi har ju hållt på ett tag och bytt fönster i huset, ett tråkigt och dyrt projekt, men snart är det gjort, inte alla är bytta men de flesta. Har 2 kvar uppe men de är fortfarande ok, så de får hänga med ett tag till + 2 små fönster (i bl.a trappen, som vi iaf har tänkt, att oxså byta i sommar), vi får se hur långt vi kommer   .

 

Det vart en paus (igen)... Ska strax iväg på "dag 3" på forbollskolan, för övrigt står mathandling inför midsommar på agendan och lite hemtjänstuppdrag hos min mor.... hela dagen fulltecknad, med andra ord.

Har inte så mycket mer att berätta om för denna gång.... 

Avslutar med lite fotbollsbilder.... för det är ju, vad denna vecka mest har handlat om, både på tv:n och för oss personligen ......   . 

 

   

Önskar alla en glad midsommar iaf    Kram Annso 

 

 

 

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pierre - Måndag 15 april 13:41

God dag eller god em. är det rättare sagt. Har vaknat till en grå och regning em. efter 5 jobbnätter, borde väl känna mig trött och seg på "vakaavdagen" men det gör jag inte, känner mig ovanligt pigg faktiskt.... mycket ovanligt, nästan så att man ...

Av Pierre - Lördag 6 april 12:17

Halloj Det var ett tag sen det blev skrivet här, men ibland kommer "livet" i mellan, med både det ena och andra. Ska försöka göra en en "3 veckors sammandrag", vi får se hur det går....   Veckan innan påsk, har jag väl inte så mycket att orda...

Av Pierre - Onsdag 20 mars 14:43

Hallå Fick en stund över, så jag tänkte börja skriva några rader. Dagarna rullar på med en det ena, en det andra liksom.  Det har varit några härliga soldagar men tråkigt nog, har man så precis jobbarhelg just då. Suttit ute i solen lite iaf på e...

Av Pierre - Måndag 11 mars 07:46

Hallå, long time, no see      Det är tidig morgon, sonen åkte iväg med skolbussen för en stund sen, första dagen efter sportlovet. Jag har väl i princip bara hunnit fika med sonen, matat katter, släppt ut dem och de har hunnit kommit in igen ocks...

Av Pierre - Tisdag 27 feb 08:40

Halloj  Det är morgon och solen skiner redan in, sätter skygglapparna på, för jag ser verkligen varje dammkorn och smutsfläck..... bha.... skulle behöva vara hemma och städa, men planen är en annan idag. På agendan idag är det tusen ärenden på stan...

Presentation


Fam Pierre/Sehlstedt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards