Direktlänk till inlägg 22 januari 2018

Det blir aldrig som man tänkt sig

Av Pierre - 22 januari 2018 08:00

Hej...

Har precis skickat iväg sonen på skolan och startat en tvättmarskin, sen hamnade jag framför datorn en stund. Känner mig som en disktrasa. Livet är lite körigt just nu, om man säger så. Är inte den som klagar i onödan (tycker jag själv)   men ibland är det nog, även för mig. Vill inte berätta här, av respekt, när andra människor är inblandade.... så, jag säger inte mer än att.... inget ont, som inte har nått gott med sig !!

Kan iaf säga att, en av orsakerna till att det b.l.a varit körigt är, att min mor ramlade i fredags. Inte oväntat....

Hon har legat inne på sjukhuset sen dess. Jag har jobbat i helgen och farit i mellan. I skrivandets stund ligger hon fortfarande inne, vi får se hur länge de tänker behålla henne.

När Rasmus slutar skolan idag, ska vi åka upp och hälsa på. Han ville köpa en present åt henne, så det ska han få göra innan   , gokillen. 

 

Jag har jobbat ganska intensivt ett tag, så precis som förra veckan, har jag inga spännande nyheter denna vecka heller. 

När jag var ledig, var jag på stan och gjorde lite ärenden hit och dit. Hade bestämt date med syrran och vi gick och mysfikade tillsammans på Cafe Petter.

 

 

 

Har även grejat med andra saker som jag känner att jag inte vill delge här, som sagt.

Det har tagit tid och energi men jag har gjort det, klappar mig själv på axeln   . 

Sen blev det äntligen fredag....

Tänkte äta gott och ha en lugn och skön bastukväll, det såg jag framemot...

 

   

 

Men....nja... det blev avbrutet mitt uppi, av tusen telefonsamtal, ambulanstransport åt mor m.m m.m

Det var den kvällen, kom i säng kl 01 på natten och skulle upp 05.20 och jobba. 

Jag har varit såå trött i helgen. Efter jobbet har jag varit hos mamma såklart, syrran och jag var oxså till hennes lägenhet och plockade ihop div grejer. Sen hem och äta, därefter var det knock out i soffan. Jag har inte varit så social med min familj ihelgen, om man säger så. Rasmus har varit med lite kompisar iaf och Mogge har skruvat och serva skotern. På söndag var Mogge och han ute och åkte skoter hela dan. Åh som Rasmus har längtat efter att åka skoter.... äntligen hyfsat väder   .

På söndagkväll somnade jag i soffan igen.... masade mig upp iaf, för att stoppa lilleman i duschen och förbereda inför skoldag. Vi läste lite läsläxa tillsammans sen var det godnatt igen, ha ha ha. Inte likt mig. 

Idag är det då måndag, håller på att tvätta för fullt (tog hem mammas tvätt) och vi ska som sagt åka in till sjukhuset när Rasmus slutar skolan. 

Berättade ju förra gången att han varit så hostig på nätterna, det har fortsatt. Envisa virusar   , en natt hostade han så han kräktes, mest slem, men han är pigg på dagarna. 

Vi får se hur det går under veckan.....

 

Det vart paus i skrivandet.... har nu hunnit blivit tisdag em. Igår em åkte vi som sagt och besökte mor. Innan var vi på garden center och Rasse fick välja en present. Det blev en blomma (ej levande såklart) den var söt, såg ut som små liljekonvaljer. Den skulle mormor få   .

 

   

 

Sen åkte vi hem, fixade middag, la mig och sov inför nattjobb. Har sovit som en stock idag, så jag känner mig relativt pigg just nu. 

Ja...ungefär så, har det sett ut. Har inte så mycket mer att berätta.... har lite smått och gott inplanerat inför denna vecka, får väl se hur mycket som hinns med.

Ska ta och avsluta här och förbereda lite middag och hämta hem lilleman från fritis.

Ha de gott där ute..... Kram Annso

 

 

 

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pierre - Söndag 21 april 17:32

Halloj Vilka fina dagar vi haft, de kan jag leva på ett tag framöver   . Har väl inte så mycket att säga om veckan egentligen, inga bilder har det blivit heller förutom i helgen då. Jag grejade på hemma i början av veckan, jobbat mitt i och haft le...

Av Pierre - Måndag 15 april 13:41

God dag eller god em. är det rättare sagt. Har vaknat till en grå och regning em. efter 5 jobbnätter, borde väl känna mig trött och seg på "vakaavdagen" men det gör jag inte, känner mig ovanligt pigg faktiskt.... mycket ovanligt, nästan så att man ...

Av Pierre - Lördag 6 april 12:17

Halloj Det var ett tag sen det blev skrivet här, men ibland kommer "livet" i mellan, med både det ena och andra. Ska försöka göra en en "3 veckors sammandrag", vi får se hur det går....   Veckan innan påsk, har jag väl inte så mycket att orda...

Av Pierre - Onsdag 20 mars 14:43

Hallå Fick en stund över, så jag tänkte börja skriva några rader. Dagarna rullar på med en det ena, en det andra liksom.  Det har varit några härliga soldagar men tråkigt nog, har man så precis jobbarhelg just då. Suttit ute i solen lite iaf på e...

Av Pierre - Måndag 11 mars 07:46

Hallå, long time, no see      Det är tidig morgon, sonen åkte iväg med skolbussen för en stund sen, första dagen efter sportlovet. Jag har väl i princip bara hunnit fika med sonen, matat katter, släppt ut dem och de har hunnit kommit in igen ocks...

Presentation


Fam Pierre/Sehlstedt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards