Direktlänk till inlägg 9 oktober 2017

50 fest

Av Pierre - 9 oktober 2017 08:56

Va är det med denna höst ? så grått och mulet hela tiden   Försöker ladda för att gå ut och börja plocka ihop div. på gården inför vintern.... men kan inte säga att jag har nån större lust, när regnet hänger tungt i luften.... tror jag måste ladda en stund till först  .

 

Ja... har faktiskt haft fullt upp i veckan, sen sist jag skrev ( förra måndagen ). Vakade av på tisdagsmorgon och sov som brukligt på fm. På em stökade jag bort mathandlingen åt min mor och drack kaffe en stund med henne. 

Sen var det järnet hem och fixa middag och iväg på föräldrarmöte på skolan. Vips.. så var den dan slut.

 

Onsdag... var det dax... "våran ridgrupp" från jobbet samlades igen. Det var ett tag sen jag satt på hästryggen, så det var en skräckblandad förtjusning "igen". 

Jag kände mig lite lugnare iaf, när jag fick tilldelat samma häst, som förra gången... Sir William eller Wille som han kallas. 

Han är en otroligt ståtlig och vacker häst   .

 

   

 

Jag är ju nybörjare, så det är på en "basic nivå", det passar mig utmärkt. En del av gänget är vana ryttare och några är nybörjare, så ... vi delar upp oss.

Det är fantastiskt roligt och jag tycker att jag börjar få lite kläm på hur man "styr och rider en häst", det är ju som sagt inte bara att slänga sig upp på hästryggen och rida   . 

Wille är så klok att, så fort jag slappnar av i sadeln, stannar han..... ha ha ha, jag måste sträcka på ryggen, spänna magen, styra honom med höfter och benen och grimman såklart. 

Jag vill rida igen och igen, så kände jag förra gången oxså, det är 1 timmes lyckorus   . Efteråt åkte vi hem till vår arbetskollega och åt lunch tillsammans ( hon bor granne med ridskolan i Kramfors) Kan bara säga... super trevligt och superkul !! Längtar redan tills nästa gång.....


Jag tvättade en del efteråt.... Min Mogge är tokallergisk mot hästar och hö, så kängorna jag använder i stallet får bo ute på bron och mina kläder åker i tvättmaskinen på en gång och Annso får hoppa in i duschen   . Själv tycker jag att häst och hö luktar såå gott, ha ha ha

 

Torsdag, vart en dag med div. ärenden och en trevlig fikadate med syrran, sen rullade jag hem och packning stod på agendan. Rasmus hade en kompis med sig efter skolan, så jag kunde greja på i lugn och ro själv.

Lite läxläsning och annat blev det på kvällen sen.

 

Fredag... mot Örebro. 

Rasmus har varit hos farmor och farfar över helgen, medans vi har varit på "vuxenkalas"    . 

Det är inte ofta vi åker iväg själv, utan barn. Det känns konstigt och lyxigt på samma gång, ha ha ha

 

   

 

Mysigt att bo på hotell och äta hotellfrukost.

Vi har haft en jättetrevlig helg, tjuvstartade redan på fredagskväll hos fina Per och Annika. Vi beställde Indisk mat och gott att dricka, mycket surr och skratt, tills det var dax för oss att gå tillbaka till hotellet.

På lördag var det 50 årskalas...   GRATTIS GRATTIS fina Per     .

Här kommer lite bilder från en trevlig dag...

 

                             

Får kanske tillägga att Per är mogges barndomskompis, han är väl mer eller mindre halvt uppvuxen med dom   .

Så självklart är vi med och firar denna dag.

 

Ja... på söndag njöt vi av ytterligare en hotellfrukost och sen var det dax att säga adjö till alla nya och gamla bekantskaper. Vi har ju en bit att åka hem ( ca 60 mil) så söndan gick åt till det + ett stopp hos farmor och farfar för att hämta upp lilleman på kvällen. 

 

Det har som sagt blivit måndag (igen) .... tog mig i kragen och gick ut, började rycka och slita i allt möjligt. Nää... det var ingen bra ide.... en sak i taget. Bar in utemöbler och rensade upp i jordgubbslandet, det får räcka för idag. Jordgubbsplantorna har skjutit skott till höger och vänster, så jag har planterat alla skott och gjort iordning inför vintern i lådorna. 

 

 

Började kratta en massa löv, men jag gav upp ganska snabbt, det var kallt, jag frös och det var tråkigt   

Ska försöka göra en ny attack under veckan och ta tag i lite trädgårdsskötsel ( om vädret tillåter). Nu ska jag ladda batterierna inför nattpass i stället.

 

Ha de gott alla vänner, Kram Annso

 

 

 

 

 

 

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pierre - Måndag 15 april 13:41

God dag eller god em. är det rättare sagt. Har vaknat till en grå och regning em. efter 5 jobbnätter, borde väl känna mig trött och seg på "vakaavdagen" men det gör jag inte, känner mig ovanligt pigg faktiskt.... mycket ovanligt, nästan så att man ...

Av Pierre - Lördag 6 april 12:17

Halloj Det var ett tag sen det blev skrivet här, men ibland kommer "livet" i mellan, med både det ena och andra. Ska försöka göra en en "3 veckors sammandrag", vi får se hur det går....   Veckan innan påsk, har jag väl inte så mycket att orda...

Av Pierre - Onsdag 20 mars 14:43

Hallå Fick en stund över, så jag tänkte börja skriva några rader. Dagarna rullar på med en det ena, en det andra liksom.  Det har varit några härliga soldagar men tråkigt nog, har man så precis jobbarhelg just då. Suttit ute i solen lite iaf på e...

Av Pierre - Måndag 11 mars 07:46

Hallå, long time, no see      Det är tidig morgon, sonen åkte iväg med skolbussen för en stund sen, första dagen efter sportlovet. Jag har väl i princip bara hunnit fika med sonen, matat katter, släppt ut dem och de har hunnit kommit in igen ocks...

Av Pierre - Tisdag 27 feb 08:40

Halloj  Det är morgon och solen skiner redan in, sätter skygglapparna på, för jag ser verkligen varje dammkorn och smutsfläck..... bha.... skulle behöva vara hemma och städa, men planen är en annan idag. På agendan idag är det tusen ärenden på stan...

Presentation


Fam Pierre/Sehlstedt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards