Direktlänk till inlägg 12 juni 2017

tidsbrist

Av Pierre - 12 juni 2017 18:14

Dax för en uppdatering   dagarna rullar på, hinner inte med mig, ibland skulle dygnet ha 48 tim istället, det är så mycket jag skulle vilja hinna med... men det går inte   frustrerande... men försöker intala mig att det är bara att gilla läget, eller hur?

 

Vad har hänt här i veckan då?.....

Det var ju Svergies nationaldag i början av förra veckan.... patriot som man är, stod jag och planterade blommor mest   . Rasmus hade en kompis hemma och Mogge grejade med sin bil.... flaggan åkte fram iaf....

Heja Svergie...

 

 

 

På kvällen skulle jag iväg på möhippa.

2 arbetskollegor ska/ha gift sig, så vi slog ihop och firade båda, jätteskoj   De blev kidnappade på jobbet respektive, efter ett "springlopp" , sen hade vi poolparty... det vart en jättetrevlig em/kväll.

Några bilder från kvällen..... 

 

       

 

Grillmästarna ;)

Vill oxså ha en stor pool hemma..... Mogge....    

 

Onsdag, jobbade jag en dagtur, något seg, men det var fullt upp på jobbet, så jag hann inte känna efter så mycket. Efteråt var det lika fullt upp.... hämtning på fritis, fixa middag och iväg på fotbollsträning, sen hem och fixa kvällsfika, hoppa i duschen både för Rasmus och mig och toksova   .

Torsdag, jobbade långdag (06.45 - 21.30) lika fullt upp, så man kom hem och toksov igen   . Rasmus hade fotbollsmatch denna kväll, men det fick Mogge ombesörja denna gång.

 

Fredag...ledig... var hemma på fm medans lilleman var i skolan, eller ja... de hade hembygddag denna dag ( något de har 1 gång varje år på hembygdsgården) . De får baka tunnbröd och göra en massa skoj. 

Själv gjorde jag väl inte direkt en massa skoj.... urtrista grejer skulle jag säga... ha ha...

Strök gardiner och putsade fönster blä...

 

 

 

Började med fönsterputsning på övervåningen för längesen egentligen.... men det kom ju andra projekt "i vägen" som var mycket roligare   ... och jag är väl så gott som klar med det nu. Det ska läggas lite kakel på golvet runt om bara, men det lämnar jag över med varm hand till min gubbe. 

Vi har ju haft en hörna kvar i köket, som vi inte gjort nånting åt under vår köksrenovering... och inte riktigt vetat hur/ vad vi ska göra.... förslagen har varit många.... när resten av köket blivit nytt, blev denna "hörna" ännu tråkigare... Mogge var inte så sugen på att fixa den.... men det var jag   så det blev mitt projekt !

Här kommer en före och efterbild på vad jag har pysslat med på fritiden, i typ 2 veckor ha ha ....

 

     

 

Känner mig mycket nöjd, det har t.o.m funnits tankar på om vi ska riva bort allt... men ... nej... älskar vår vedspis i köket   .

Därav denna "break" från fönsterputsning.

Ja.... iaf... när Rasmus kom hem från hembygdsdagen, åkte vi ganska direkt till Haga. Farfar Janne hade nämligen bemärkelsedag denna dag. 

Hipp Hipp hurra för Janne på sin ...... 26 års dag "sa vi", det är inte så noga längre.... ha ha ha

 

 

 

Det firade vi med blommor, tårta och paket ute på deras soliga altan. Hela kusingänget samlades och sjöng "ja må han leva" för farfar, de var så gulliga så...

 

 

Det vart en mysig em/kväll med farmor, farfar, Jenny, Daniel och kusinerna.

Lite spontan luftgevärskytte vart det oxså    Sacharias hade köpt en ny bössa, som alla ville prova såklart.

 

   

Ja... lördag... Vi var upp till Junsele djurpark. Sollefteå kommun bjöd alla på fritt inträde ( man tackar)   längesen vi var dit. Lite rolig dagsutflykt och vi hade tur med vädret    Några kompisar till Rasmus skulle åka, så vi slog följe med dem. 

 

Bilder från vår djurparksutflykt...

 

         

 

Efteråt åkte jag i princip hem för att sova, inför nattpass på kvällen. Har jobbat sen dess, fram tills nu.

Har inte gjort så mycket annat medans jag jobbat.... ja... tagit rätt på rabarberna, har jag gjort. De har vuxit som ogräs...

 

 

 

Gjort lite rabarberpajer faktiskt, nu ska mamma och syrran få resten, jag har varken tid eller ork att göra något mer av dem.

I nuläget är jag här hemma med en sjuk son "igen".... ja igen... fattar ingenting. Det har varit såhär typ hela våren, varannan vecka.. suck. 

Mogge fick hämta hem honom från skolan igår. Han tempar och ligger ganska utslagen på soffan både igår och idag. Alvedon verkar inte bita nämnvärt, han är glödhet stackarn.

Känns väl sådär.... imorgon är det ju skolavslutning.... vi får väl se om det blir någon skolavslutning för oss   

Tråkigt isf... det är ju en "stor dag" för kidsen. 

Nä vänner.... ska ställa mig och steka tunnpannkakor, hoppas att han kan få i sig litegrann iaf och får tillbaka lite energi. 

Han har bara druckit vatten och juice i 2 dagar, inte kul när kidsen är sjuk   .

Ha de gott ... avslutar med lite reklam för byn    De har röjt och gjort så fina rastplatser längs med turistvägen, vi åker här typ varje dag och blir så hemmablind.... men denna kväll kom det över mig.... wow.... att vi bor på en sån vacker plats egentligen....

 

       

Omtalad bänk   

Kram Annso

 

 

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pierre - Onsdag 20 mars 14:43

Hallå Fick en stund över, så jag tänkte börja skriva några rader. Dagarna rullar på med en det ena, en det andra liksom.  Det har varit några härliga soldagar men tråkigt nog, har man så precis jobbarhelg just då. Suttit ute i solen lite iaf på e...

Av Pierre - Måndag 11 mars 07:46

Hallå, long time, no see      Det är tidig morgon, sonen åkte iväg med skolbussen för en stund sen, första dagen efter sportlovet. Jag har väl i princip bara hunnit fika med sonen, matat katter, släppt ut dem och de har hunnit kommit in igen ocks...

Av Pierre - Tisdag 27 feb 08:40

Halloj  Det är morgon och solen skiner redan in, sätter skygglapparna på, för jag ser verkligen varje dammkorn och smutsfläck..... bha.... skulle behöva vara hemma och städa, men planen är en annan idag. På agendan idag är det tusen ärenden på stan...

Av Pierre - Tisdag 20 feb 15:41

Hallå Har nyss satt mig i soffan för en liten datastund, är ganska slut i knoppen och kroppen, framförallt i baken, ljumskar och armar ha ha ha..... redan ! Träningsvärken är på G.  Har varit på ridning idag. Det har varit en jätterolig dag, med ...

Av Pierre - Måndag 12 feb 15:16

Halloj Äntligen lite mildare väder, ingen direkt sol, men -7 grader och mulet klagar jag inte på, efter -25 - 29 grader hela helgen. Jag gav mig ut i skidspåret idag och njöt av frisk luft iaf,...     känns bra efteråt   .   Ja, om jag...

Presentation


Fam Pierre/Sehlstedt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2017 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards