Direktlänk till inlägg 18 oktober 2016

finbesök

Av Pierre - 18 oktober 2016 08:22

 

Ska försöka få ihop nåra rader om veckan.....

Började med att vara ledig några dagar, extra skönt efter 6 nattpass   . Var faktiskt ute och gick 2 dagar med en granne och hennes hundar, skoj.... det var ju ett tag sen man var ute på "hundprommisar", kan sakna det   .

Det var "friskt" ute, om man säger så och vi höll ett bra tempo, tror både hundar och vi kände oss nöjda. Hoppas vi kommer ut fler gånger.... roligt med sällskap, annars går jag ju med mina hörlurar och filosoferar för mig själv.

 

Jag har målat fönsterfoder på min lediga tid....

 

 

och Mogge har snickrat upp dom, både på utsidan och insidan. Det blev bra, har aldrig haft så fina fönster och stora fina "blombrädor" i vårt hus. Det gör mycket när fönsterfodrerna kommer på plats. Här näst är det målning av tak i köket som gäller, men vi har jobbat som tok båda 2, så det har inte funnits tid än.

 

Den vanliga "mathandlingssvängen" med mor har jag gjort, och varit i väg med Rasmus på karateträning.

Smygtog ett kort i dörröppningen på The karatekids   .

 

 

 

I Torsdags kom vårat kök, i typ  1000 kartonger   Ja..... göralös är vi inte...... någon som är sugen att hjälpa till ? ..... nä.... misstänkte väl det.

Vi har lite annat att pyssla med först, innan vi kan skruva ihop alla köksskåp, så..... det blir, som det blir. Har förlikat mig med tanken, att vi inte hinner klart innan Mogge fyller år (vilket var en milstolpe i början) nu är milstolpen framflyttad till jul...... vi får väl se....

Iaf så städade jag undan det värsta, dammsög, skurade badrummet, plockade undan verktyg överallt, för på em fick vi finbesök.

Åh vad Rasmus hade väntat och längtat.....

 

   

Busungar    Rasmus "spelar Allan" framför kameran, ha ha ha

 

Faster Theres och kusinen Molly, har varit här uppe i norr under veckan och hälsat på.

Det vart mycket bus och lek och surr, kvällen bara susade iväg.

Bjöd på middag. "Myregårdens fyllda laxfile´" . Jag hade aldrig gjort den förr, men det var gott   . Var nog inte sista gången jag gör det.

 

 

 

Det är paremsan och räkfylld laxfile´med smörstekt sparris och pressad potatis   .

 

Ja.. fredag då....

Åkte vi till S-vall, dax att hämta Rasmus glasögon.

Syrran följde med och efter lite övertalning, även min mor.

- Jag kommer aldrig kunna gå där, säger hon

- Jo det kan du visst det, säger jag... ha ha ha

med lite stöd och hjälp gick det alldeles utmärkt. Vi hade en trevlig dag och både mor och syrran fick shoppa loss   .  Har inte sett henne så "uppåt" och glad på länge, detta behövde hon   .

 

Jag själv handlade inget speciellt. Hämtade som sagt glasögon, handlade lite smågrejs på Rusta, köpte vinterskor till Rasmus, var på leksaksaffären , där höll vi aldrig på att komma ut... phu...

Skolan och fritis var stängt för studiedag denna dag, så det passade oss perfekt. Han var ju tvungen att följa med för att prova in de nya glasögonen och som bonus kunde vi prova nya vinterskor   .

 

Paus i "shoppingriket"......

 

 

Det vart en heldag som sagt och jag hann hem och sova i 45 min, innan jag klev på nattpass igen   .

Jag har jobbat hela helgen (igen) men det är självvalt.... är ledig en hel del helger framöver istället.

Medans jag har sovit, har Mogge och Rasmus varit hos farmor och farfar och kusingänget på Haga. De träffade även Theres och Molly innan de skulle resa hem till Västerås igen.

Mogge tog med min bil och "servade" den hos farfar samtidigt.... man tackar   han har stort garage och smörjbrygga hemma på gården nämligen.

 

Ja.. jag jobbar fortfarande natt... går av på onsdagsmorgon (i skrivandets stund 1 natt kvar) jag har inte så mycket mer att berätta, det är dax att förbereda middag och hämta lilleman på fritis, så jag tänkte avrunda här. Ikväll blir det tvättstugetjänst och läsa läxa med Rasmus innan nattjobb..... livet rullar på.

Ha´de gott där ute, Kram Annso

 

 

 

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pierre - Söndag 21 april 17:32

Halloj Vilka fina dagar vi haft, de kan jag leva på ett tag framöver   . Har väl inte så mycket att säga om veckan egentligen, inga bilder har det blivit heller förutom i helgen då. Jag grejade på hemma i början av veckan, jobbat mitt i och haft le...

Av Pierre - Måndag 15 april 13:41

God dag eller god em. är det rättare sagt. Har vaknat till en grå och regning em. efter 5 jobbnätter, borde väl känna mig trött och seg på "vakaavdagen" men det gör jag inte, känner mig ovanligt pigg faktiskt.... mycket ovanligt, nästan så att man ...

Av Pierre - Lördag 6 april 12:17

Halloj Det var ett tag sen det blev skrivet här, men ibland kommer "livet" i mellan, med både det ena och andra. Ska försöka göra en en "3 veckors sammandrag", vi får se hur det går....   Veckan innan påsk, har jag väl inte så mycket att orda...

Av Pierre - Onsdag 20 mars 14:43

Hallå Fick en stund över, så jag tänkte börja skriva några rader. Dagarna rullar på med en det ena, en det andra liksom.  Det har varit några härliga soldagar men tråkigt nog, har man så precis jobbarhelg just då. Suttit ute i solen lite iaf på e...

Av Pierre - Måndag 11 mars 07:46

Hallå, long time, no see      Det är tidig morgon, sonen åkte iväg med skolbussen för en stund sen, första dagen efter sportlovet. Jag har väl i princip bara hunnit fika med sonen, matat katter, släppt ut dem och de har hunnit kommit in igen ocks...

Presentation


Fam Pierre/Sehlstedt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards