Direktlänk till inlägg 18 januari 2015

lycka i spåret

Av Pierre - 18 januari 2015 22:19

God kväll....

Ja, direkt efter förra inlägget så slog sjukbacillerna ner som en bomb hos mig    jag låg och frossade hela natten och hade både en tennisboll och taggtråd i halsen, inte kul.

Jag har legat i feber fram till i fredags.

Stackars Rasmus har inte haft det lätt, när båda "päronen" är sjuk.  Mogge har faktiskt piggat på sig efter ytterligare ett sjukhusbesök i tisdags. Det var som jag trodde, inte nog med lunginflamation, han blev dessutom sjuk av hjärtmedicinen. Den är såklart bra så länge hjärtat sviktar, men när den inte gör det längre, så ställer den till med mer skada än nytta på en annars fullt frisk person. 

Det märks, han mår bra nu, pulsen är jämn och fin - utan mediciner.

 

Ja, inte har jag gjort många knop i veckan - ingen ork, tittat mycket på tv, film, vilat/sovit i soffan, läst böcker, spelat spel med Rasmus.

Har äntligen skaffat mig Netflix, behöver visst bli sjuk för att få fingrarna ur och göra det. 

Skoj iaf, har tittat på film och serier som jag tidigare missat, finns ju mycket barnfilmer där oxså som Rasmus upptäckt ;) Han har fått en ny favorit där, som jag minns från barndomen........

Rasmus Nalle (såklart) på äventyr. Jag vet att jag hade serietidningar med Rasmus Nalle, tänk om man hade dom kvar idag ;)

Nått positivt har det kommit ur denna sjukvecka iaf, vi skaffade Netflix   

 

Vissar dagar har det kräksnöa och vissa dagar har det varit fina soliga vinterdagar under veckan.

Jag fick nöja mig med att se solen genom fönstret och tyckte synd om mig själv med feber och halsont, ha ha ha

Mogge och Rasmus har varit ute och åkt lite skoter iaf, gissa om någon var lycklig :)))

       

 I fredags var första tempfria dagen, skönt och jag kände mig hyfsat pigg. Vi passade på att åka in till stan och gjorde lite ärenden, sen på kvällen var vi till kyrkans barnverksamhet Smyrna för lite sång och pyssel, det gillar Rasmus mycket :)))

 

Lördag, var en av dessa fina och soliga vinterdagar, kände ett stort behov av att vara ute i solen.

Var ute i garaget och letade fram min gamla längdskidutrustning. YES.... upptäckte till min förvåning att den var fortfarande komplett och ganska ok, för att inte ha används på typ 12 - 15 år.

Vi packade ryggsäcken och åkte till elljusspåret.

En fantastisk dag, jag har verkligen längtat efter att stå på skidor igen, tidigare år har Rasmus varit för liten så jag har behövt gå vid sidan om och hjälpt honom i skidspåret, men i år klarar han det själv.

Nu var det ju inte frågan om nått fyspass för min del, har nyss blivit feberfri, inte åkt på 12 år och har en 5 åring framför mig i spåret...... ni hajar.....

   

 Inget fyspass för Mogge heller, men han provade sin utrustning oxså, den har legat och damma på samma hylla som min.

Mogge är duktig att åka skidor, det märks att han har tävlingsåkt i sina unga dar. Jag själv.... har långt kvar, och mycket att lära, ha ha ha, Jag höll mig mest i slalombacken i mina unga år ;)

   

 

 Efter skidturen grillade vi korv och mådde gott.

 

Jag är så nöjd över att jag äntligen, tog fram skidorna, att utrustningen faktiskt var ganska ok ( trodde det var  till att köpa ny utrustning) och glad över att jag kände verkligen, hur roligt det är att åka skidor, jag vill åka igen och igen   .

 

Söndag då, tanken var en liten skotertripp, men Mogge hade att fixa på jobbet inför måndagen, så vi la ner det. Det blev en tur till nipvallen på allmänhetens åkning, när vi ändå måste in till stan. Det hade lilleman inget  i mot såklart ;)

 

 Han trippar fram .... det ser så roligt ut :))

Ja, det vart verkligen en helg med vintersport, lördag - skidor, söndag - skridskor

Efter skridskoåkningen åkte vi förbi hos Peter och Carina för kaffe och surr   i Selsjön .

 

Det var väl ungefär vad som hänt här, imorgon börjar Mogge jobba igen efter ex. antal veckor. Jag själv börjar med en ledig dag ;)  sen jobbar jag 3 dagar + helg.

Ha´de gott alla vänner Kram från Annso

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pierre - Onsdag 20 mars 14:43

Hallå Fick en stund över, så jag tänkte börja skriva några rader. Dagarna rullar på med en det ena, en det andra liksom.  Det har varit några härliga soldagar men tråkigt nog, har man så precis jobbarhelg just då. Suttit ute i solen lite iaf på e...

Av Pierre - Måndag 11 mars 07:46

Hallå, long time, no see      Det är tidig morgon, sonen åkte iväg med skolbussen för en stund sen, första dagen efter sportlovet. Jag har väl i princip bara hunnit fika med sonen, matat katter, släppt ut dem och de har hunnit kommit in igen ocks...

Av Pierre - Tisdag 27 feb 08:40

Halloj  Det är morgon och solen skiner redan in, sätter skygglapparna på, för jag ser verkligen varje dammkorn och smutsfläck..... bha.... skulle behöva vara hemma och städa, men planen är en annan idag. På agendan idag är det tusen ärenden på stan...

Av Pierre - Tisdag 20 feb 15:41

Hallå Har nyss satt mig i soffan för en liten datastund, är ganska slut i knoppen och kroppen, framförallt i baken, ljumskar och armar ha ha ha..... redan ! Träningsvärken är på G.  Har varit på ridning idag. Det har varit en jätterolig dag, med ...

Av Pierre - Måndag 12 feb 15:16

Halloj Äntligen lite mildare väder, ingen direkt sol, men -7 grader och mulet klagar jag inte på, efter -25 - 29 grader hela helgen. Jag gav mig ut i skidspåret idag och njöt av frisk luft iaf,...     känns bra efteråt   .   Ja, om jag...

Presentation


Fam Pierre/Sehlstedt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards