Direktlänk till inlägg 18 juni 2010

veckans rapport

Av Pierre - 18 juni 2010 18:15

Har nu gjort min första omgång av nätter (mån-tors) det har gått bra, roligt att träffa arbetskamrater och roligt att jobba, hade 2 lugna nätter och 2 gräsliga nätter så summa sumarum ganska ok. har oxså sovit bra på dagarna vilket betyder jättemycket såklart.

det har gått bra för Rasmus och mogge oxså medans jag har jobbat, tror faktiskt han har haft ganska fullt upp, flin,

De dagar jag har arbetspass så hinner man inte så mycket faktiskt förutom det nödvändigaste. Har sovit till mellan 15.00-16.00, vilket är helt otroligt för att vara mig, brukar inte sova så länge annars och dessutom "i sträck" utan att vakna.

Direkt jag vaknat har jag tagit en prommis med Jericho, har resten av familjen varit hemma så har Lilleman följt med mig i barnvagnen, sen har det varit dags för middag och allt stök runt det, efter det brukar Rasmus ta en liten tupplur, då har jag pyzzlat lite med mina målarprojekt, mogge har hjälpt mig att laga 2 stolar och ett bord som jag ska måla, har hunnit grundmåla stolarna, igår vart det inget pyzzel för då var jag för trött och seg helt enkelt, men jag har hunnit pyzzla nån timme sen är det dags för kvällsgröt till Rasmus och hoppa in i duschen för mig och iväg på jobbet, det är väl ungefär vad jag hunnit gjort dessa dagar.

Idag har jag såklart fått "masa" mig upp tidigare för att vrida tillbaka dygnet, klev upp och åt lunch med pojkarna, mogge åkte in till stan och har spenderat våran förmögenhet på XL bygg, phu, det kostar att liga på topp!

Att det ska vara så f...bannat dyrt med virke!

Spöregn hela dan, bra städväder, när Rasmus tog sin em tupplur passade jag på att dammsuga och skura golven och plockade undan lite, det är bra att greja på  när man vakar av, så att man inte känner efter så mycket hur spytrött man är. Fredags middan bestod av hamburgare och pommes, ett säkert kort!

Själv är jag inte någon storätare av pommes ( har aldrig varit speciellt förtjust i det egentligen, jag äter hellre vanlig potatis) men uppskattas av resten av familjen.

Synd att det regnar så, chrisse och ett gäng kompisar skulle campa tillsammans på höven ikväll men det blev inställt såklart, få se om de kan campa lör-sön, det skulle visst bli bättre väder då.

Kanske vi kan ha en myskväll med film och snacks, det är ju sånt väder.

Imorgon är det bröllop, gissa vem som sitter bänkad framför tv:n från 8.00-00.30, min mor!!!

Jag tror hon inte ens är kontaktbar via telefon då. Hon skulle lätt kunna ställa upp i 10.000 kronorsfrågan om kungahus runt om i världen, rabbla upp släkterna i sömn typ, totalt ointressant enligt mig.

Nä nu ska jag slänga in en tjärlknöl i ugnen som ska vara inne hela natten, morgondagens middag, mums, sen ska jag njuta av fredagsmys!

Trevlig fredagskväll alla vänner, kram från AnnsoPannso

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pierre - Söndag 21 april 17:32

Halloj Vilka fina dagar vi haft, de kan jag leva på ett tag framöver   . Har väl inte så mycket att säga om veckan egentligen, inga bilder har det blivit heller förutom i helgen då. Jag grejade på hemma i början av veckan, jobbat mitt i och haft le...

Av Pierre - Måndag 15 april 13:41

God dag eller god em. är det rättare sagt. Har vaknat till en grå och regning em. efter 5 jobbnätter, borde väl känna mig trött och seg på "vakaavdagen" men det gör jag inte, känner mig ovanligt pigg faktiskt.... mycket ovanligt, nästan så att man ...

Av Pierre - Lördag 6 april 12:17

Halloj Det var ett tag sen det blev skrivet här, men ibland kommer "livet" i mellan, med både det ena och andra. Ska försöka göra en en "3 veckors sammandrag", vi får se hur det går....   Veckan innan påsk, har jag väl inte så mycket att orda...

Av Pierre - Onsdag 20 mars 14:43

Hallå Fick en stund över, så jag tänkte börja skriva några rader. Dagarna rullar på med en det ena, en det andra liksom.  Det har varit några härliga soldagar men tråkigt nog, har man så precis jobbarhelg just då. Suttit ute i solen lite iaf på e...

Av Pierre - Måndag 11 mars 07:46

Hallå, long time, no see      Det är tidig morgon, sonen åkte iväg med skolbussen för en stund sen, första dagen efter sportlovet. Jag har väl i princip bara hunnit fika med sonen, matat katter, släppt ut dem och de har hunnit kommit in igen ocks...

Presentation


Fam Pierre/Sehlstedt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5 6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards